Idéer för en Utanför fönsterbrädan till jul

April 18

Idéer för en Utanför fönsterbrädan till jul


När du tar hänsyn till härdighet av material som du väljer, kan du dekorera utsidan av ditt hem till jul för att matcha den festliga drama din inomhus inredning. Som du begrundar möjligheterna för att göra din utanför fönster del av julen bilden, anser dekorationer som belyser, ger fest naturliga element och bilder som berättar en jul historia.

Holly och Ivy (och Pinecones)

Om du har en plan yta fönster vars avsats skjuter ut från huset, bygga en festlig vintergrön dekoration ovanpå den. Samla ihop grenar med pinecones och / eller bär bifogas liksom grönska från vintergröna träd och järnek buskar. Använda de tätaste vintergröna grenar som bas, bygga vidare på dem med grenarna terar kottar, vinter bär och andra färgglada accenter. Ivy drapering ner från tröskeln är vintergröna arrangemang lägger till en trevlig sista touch. Överväg säkra arrangemanget med snöre eller tråd för att hålla den på plats under stormiga förhållanden.

Bylte upp det!

Strängarna och swagging torkad frukt, örter och kraftiga ornament från tröskeln kan ge en festlig syn för dem i och utanför huset. Betrakta en längd av torkade äpplen, kvitten och citrusfrukter uppträdda på en enkel hushåll snöre eller fiskelina. Du behöver en liten spik, krok eller något annat medel för att hålla upp varje ände av din bylte. Andra swagging inkluderar kraftiga kort eller träklossar som stavar ett feriemeddelande eller härdiga träd prydnadsföremål, särskilt de som gnistrar när det träffas av solljus.

A Christmas Nativity

Varför inte påminna dem som närmar sig framför ditt hus om den sanna innebörden av semestern med en nativitet fönsterarrangemang? Om du har ett antal fönster som kantar framsidan av ditt hus, använda var att skildra en annan ögonblick i Vägen till Betlehem. Till exempel kan ett fönster visa Maria och Josef anländer i Betlehem, en det nyfödda barnet Jesus, förslagsvis föreställande herdarna och en ankomsten av Magi. Även om du kan visa upp en rad olika Nativity bitar, först se till att de kommer att stå upp till december väderförhållanden i ditt område.

Illuminate the Night

Ett enkelt, affären, dekorativa alternativ är att bylte el- eller soldrivna lampor avsedda för utomhusbruk längst ner på varje yttre fönsterbrädan. När ihopkopplad med ljus hängde runt din dörr ram, dig hem kommer att ge ett glatt glöd på mörka december nätter. Om du föredrar utseendet på ljus, välja batteridrivna, faux ljus placerade inuti eller utanför fönstret för en traditionell effekt. Ditt fönster belysning val kan läggas till någon av de andra föreslagna dekorativa idéer för att skapa en ljusa julen effekt.


Relaterade artiklar