Hur att muntra upp min Griniga pojkvän

September 6

Hur att muntra upp min Griniga pojkvän


Titta på din pojkvän känner nedstämd kan vara tufft. När din pojkvän känner grumpy, kan hans känslor påverka ditt humör och innebära påfrestningar på din relation. Även om du vill göra honom känna sig lycklig, känner du hjälplös och inte vill göra något som kommer att rubba honom ännu mer. Om han är vresig beror på stress på arbetet eller ett slagsmål med en familjemedlem, kan du göra vissa saker för att sätta ett leende på läpparna igen.

Instruktioner

• Fråga honom vad som bekymrar honom. Innan du kan muntra upp honom, kommer det hjälpa att veta varför han känner Griniga. Påminn honom att du är alltid där för honom genom goda tider och dåliga. Inte bara kommer han att må bättre att veta att du bryr dig om hur han känner, kan du hjälpa honom vidta lämpliga åtgärder för att lösa hans problem. När han talar om vad han känner, inte rusa in för att ge honom råd. Ibland kan bara prata om problemet hjälpa honom att må bättre.

• Laga honom till en av sina favoriträtter. En läcker lasagne eller tonfisk gryta kan fylla magen och sätta ett leende på läpparna, om han har den sortens mat. Om matlagning är inte en av dina specialiteter, ta honom till hans favorit restaurang för att få hans sinne av sina bekymmer.

• Ge honom en liten gåva. Det behöver inte vara något fint, men det borde ha tänkt efter det. Om han tycker om godis, köpa hans favorit godis och lägg dem i en liten korg för honom. Om han tycker om att klä upp, köpa honom en trevlig tie att lägga till sin garderob.

• Erbjud honom en massage. När någon känner sig grinig, kan en avkopplande huvud eller ryggmassage få honom att må bättre på nolltid. En massage är särskilt användbart om din pojkvän är att hantera stress och ångest. Din fysisk beröring kan också visa honom att du bryr dig om hans välbefinnande och vill att han ska må bättre omedelbart.

• Tillbringa en natt ensam med din pojkvän och har en film maraton. Hyr några av hans favoritfilmer, och andra som ingen av er har sett. Oavsett om du tittar på komedier eller åtgärds flicks, kan filmer få honom att glömma sina problem. För en extra behandla, köpa några popcorn och läsk för att njuta av under maraton.


Relaterade artiklar