De bästa platserna att bo i Villkor moderata väder

May 28

De bästa platserna att bo i Villkor moderata väder


Måttliga klimat är platser som inte är för varmt eller för kallt. De får inte alltför mycket regn, men är inte torr, och glömma hårt väder. Medan västkusten USA: s ser några mycket måttlig klimat, resten av världen erbjuder några unika jämförelser. Från Kalifornien till Australien och även Europa, hittar du några av de mest moderata klimat på oväntade ställen.

Redwood City, Kalifornien

De bästa platserna att bo i Villkor moderata väder


Det finns inte en bättre, mer moderata klimatet i kontinentala USA än Kaliforniens kust och San Francisco Bay. Redwood City sitter i mitten av San Francisco halvön. Staden behåller över genomsnittet solsken för USA och temperaturer som varierar mellan 10 och 21.1 grader Celsius årslång. På en mycket kall dag, kan Redwood stadens 75.000 invånare se temperaturer i låga 40-talet.

Atlixo, Mexiko

De bästa platserna att bo i Villkor moderata väder


Atlixo sitter på en höjd av 6.000 fot 2,5 miles norr om Mexico City. Enligt "Huntington News", baserad i West Virginia, är Atlixo en liten charmig stad med den tredje bästa vädret i världen. SUBTROPISK trädgårdar, en bördig dalgång och varma invånare är Atlixo signatur egenskaper. Vädret kan vara bra men invånarna måste vänja sig vid att leva i skuggan av en av världens farligaste vulkaner, Popocatepetl. Berget är mycket noga och bör ett utbrott hot uppstår invånare snabbt meddelas.

Faulconbridge, Australien

Nittio minuter från Sydney, Australien, finns den lilla staden Faulconbridge. "Huntington News" listar denna plats som deras nummer fyra för bästa vädret i världen. Australier skulle säga att det har den bästa i världen. Australiens Blue Mountains är fulla av naturliga underverk. Faulconbridge är en av dem med mycket milda temperaturer i genomsnitt mellan 60 och 80 grader Fahrenheit. Denna stad är på 1400 fot över havet och det är denna låga höjd som håller det måttlig. Tempererad regnskog och några snöfall är i de högre regionerna i Blue Mountains.

Valletta, MaltaAustralien kan göra anspråk Faulconbridge, men Europa hävdar de maltesiska öarna som har "det bästa klimatet i världen", enligt "International Living." Malta är en handfull små öar i mitten av Medelhavet 60 miles från Sicilien. Huvudön Malta ser i genomsnitt 5,7 soltimmar per dag, enligt International Living. Frost och snö är okänt, det finns 70-graddagar i november och våren kommer i slutet av februari. Valletta är Maltas huvudstad, turist centrum av öarna.


Relaterade artiklar