Make-at-Home Idéer för en Dr. Seuss Nursery

June 3Skapa en färgglad plantskola med en Dr Seuss tema med färg, tyg och grundläggande konstmaterial. Spädbarn kommer att svara på ljusa färger eller upprepade mönster, medan småbarn kommer snart att känna igen tecken och motiv från deras favorit sagoböcker. Vänner som letar efter idéer för baby shower gifts kanske vill hjälpa lagra barnkammaren bokhylla med Dr Seuss favoriter.

Katten i hatten

Använd maskeringstejp för att markera en 12-tums hög gränsen vid toppen av förskolor väggar; måla dem vita ovanför bandet linjen och mörkblå nedan, så att färgen torka mellan färgapplikationer. Använd mer maskeringstejp för att markera 3-tums vertikala ränder i gränsavsnitt vitt och måla varannan rand röd. Gör en stor röd och vit drake från korsade pluggar täckt med papper eller tyg. Suspendera det från taket. Lägg till en lång svans gjord av ljusa tygremsor hopbundna vid 6-tums mellanrum, och använder dubbelhäftande tejp för att fästa den i taket och en bit ner en vägg. Lägg till en guldfiskskål ovanpå byrå eller bokhyllan.

En fisk Two Fish Red Fish Blue Fish

Måla en eller två väggar ljust gula och de andra en mjuk blå för detta tema. Lägg till en väggmålning eller flera utskärningar av Dr Seuss-stil fisk till en gul vägg. Rita grundläggande fiskformer lätt med blyertspenna, antingen direkt på väggen för en väggmålning eller på akvarellpapper om du föredrar att använda flyttbara konstruktioner. Ge dem långa kurviga fenor, överdrivna lockiga svansar och glada leenden - det goofier desto bättre. Lägg till stora ovala ögon med indragna svarta ovaler för elever och långa ögonfransar. Måla fisk och gruppera dem på väggen enligt följande: en vit, två gröna, en röd och en blå. Färg och skär ut mindre fisk former för att fästa till trådar hängande från dymlingar för en spjälsäng mobil.

Lorax

Ljusa färger och nyckfull former Seuss '"Truffula träd" gör detta rum gladlynt för spädbarn. Med en penna, lätt skissa en rullande horisont ungefär halvvägs upp en eller flera av väggarna; måla med azurblå ovanför linjen och gräsgrön nedan. Lägg tunna vågig trädstammar i gult med horisontella svarta ränder, med hjälp av färg eller färgglada papper utskärningar fäst med klisterspray. De trädtopparna är stora luddiga puffar av gult, orange, lavendel och hallonrosa. För att lägga textur och intresse, överväga att göra några av de trädtopparna från päls roliga fäst med dubbelhäftande tejp. Måla eller Applikation resten. En murgröna eller spindel växt som odlas i en ampel ger en pricken.

Säkerhetsinformation

Använd endast giftfri färg för små barns rum. Lim bör sprayas endast på väl ventilerad plats där barn inte är närvarande. Säkra alla strängar, sladdar eller band som används i dekorera väl utom räckhåll för spjälsängen eller skötbordet. Lämna aldrig ett litet barn ensam nära ett akvarium eller annan behållare med vatten.


Relaterade artiklar