Hur man målar ett ansikte som ett bi

May 22

Hur man målar ett ansikte som ett bi


Ansiktsmålning kan användas som underhållning på barns födelsedagsfester eller alternativ till masker för kostymer. De mönster som du skapar begränsas endast av de tillgängliga ansiktsmålning flugor och din fantasi. För att måla ett ansikte som ett bi, använder vingarna för att täcka ögonen och skapa en mask. Om deltagaren inte vill måla på eller runt ögonen, flytta vingarna till äpplen av kinden och använda spetsen på näsan för huvudet. Till kroppen kan sträcka sig över läpparna beroende på storleken av den bi.

Instruktioner

• Använd en ansiktsbehandling svamp att måla vita cirklar som täcker ögat från strax under ögonbrynet till toppen av kindbenet, inklusive ögonlocket. Dessa kommer att utgöra vingar bee. Utnyttja den naturliga formen av ögonhålan för att diktera dina gränser. Måla inte näsryggen.

• Beskriv vingarna med svart ansikte färg, med en liten borste. Måla över ögonbrynet för att göra en fast skillnad. Använd din fingertopp för att jämna ut färgen genom ögonbrynet, hjälpa till att göra en fast skillnad.

• Måla en svart cirkel mellan ögonen för att representera huvudet på biet. Beskriv huvudet med en liten borste och gult ansikte färg för att lägga definition, om så önskas.

• Rita antenner böjda bort från bee huvud och sträcker sig upp på pannan. Använd svart färg och en liten borste. Lägg små bollar vid slutet av antennerna för extra detaljer.

• Måla näsryggen svart, som sträcker sig på vardera sidan om näsan och gå upp med vingarna. Avsluta kroppen av bi i en punkt vid spetsen av näsan för att representera gadden.

• Använd en pensel och måla gula band över den svarta kroppen. Var säker på den svarta färgen har torkat innan du använder detta steg eller två färgerna kommer att blanda, att göra en talande gult.


Relaterade artiklar