Hur får Förberedd för årskurs 9 Math

January 30

Hur får Förberedd för årskurs 9 Math


Övergången mellan 8 och 9 klass matematik kan underlättas genom att bekanta studenter med årskurs 9 matematiska termer och begrepp före början av årskurs 9. Genom att använda flash-kort, ord problem, interaktiva algebra lektioner och omdöme problem, med detaljerade lösningar förklaringar, kan eleverna få ett försprång på årskurs 9 matematik och samtidigt ha roligt. Online-spel och pussel kan också hjälpa eleverna att bli bekväm med nya matematiska regler och funktioner.

Instruktioner

• Använd CoolMath s "nöjespark matematik" för att bekanta eleverna med kommande årskurs 9 matematiska funktioner. Platsen är full av interaktiva lektioner, övningsuppsättningar och spel. Pre-algebra, algebra och geometri behandlas ingående, med färgglad grafik. Den pre-algebra avsnitt behandlar ämnen som decimaler, factoring och primtal, bråk, för operationer och introduktioner till graf, exponenter, polynom, radikaler och lösa ekvationer. Dessa frågor kommer att förbereda studenterna för 9: e klass matematik, utöver de algebra sektioner som innehåller ekvationer och olikheter, logaritmer och inversa funktioner. På webbplatsen finns också Pre-Algebra och Algebra Cruncher spel som genererar ett oändligt antal övningsfrågor och dussintals interaktiva pre-algebra och algebra spel.

• Nationalbiblioteket Virtuella manipulatives har över 100 virtuella matematik spel för graderar 9-12. Använd dessa spel för att lära och stärka matematiska färdigheter som krävs för att lyckas i årskurs 9 matematik. Spelen på den här webbplatsen sträcker sig från frågor av siffror och operationer till mätningar, algebra, dataanalys, statistik och geometri. Grafer spel, domino med andra än rektanglar, fractaldesigner, tangrams och en elektronisk kulram former är några av de utbildningsverktyg som finns tillgängliga på denna webbplats.

• Besök University of Hawaii: s lista över konceptbaserade matematiska problem för kvaliteter upp till årskurs 12, med betygsspecifika poster. Webbplatsen främjar "lärande genom problemlösning" och studenter kan använda dessa resurser för att utveckla årskurs 9 matematiska färdigheter, samtidigt som man bygger på tidigare kunskaper. Några av problemen är för årskurs 6-9, vissa är för kvaliteter 8-10, en del är specifikt för årskurs 9, så att användarna kan välja ett intervall av de problem som valts. Platsen är full av dussintals matematik ord problem om allt från distans och vikt problem för ekvationer som kräver lösa ta reda på någons ålder. Denna webbplats erbjuder tydliga, illustrerade utvecklingen av svaren att vägleda eleverna genom lösningen processen snarare än bara ge dem svar.

• Skriv ut en uppsättning av årskurs 9 matematik sikt bildkort från Quizlet hemsida. Du kan också spela med en virtuell uppsättning flashcards om du prefer.This Sajten erbjuder också en tryckbar kalkylblad 23 nian matematiska termer för granskning och har ett interaktivt lärande område där frågor ställs och elektroniskt in och svarade på nätet. Det finns också en 20 fråga test som kan tas online eller skrivas ut, och två spel som förstärker begreppen lärt. Du kan granska 8th grade matematiska begrepp på denna webbplats om du behöver också.

• A till Ö Lärare Stuff har matte lektion planer för graderar 9-12 som omfattar alla typer av aktiviteter såsom en plan lektion som lär ut hur man använder den egyptiska algoritm för multiplikation, medan en annan spelar kvadratur spel med kalenderdatum. På webbplatsen finns också tre lektionsplaner som spänner matematiska nivåer kvaliteter 6-12, vilket ger utrymme för övergångar mellan 8th och 9th grade matematik nivåer.


Relaterade artiklar