Hur man hittar där människor bor gratis

April 30Människor förlorar kontakten med varandra med tiden. Gamla vänner flyttar bort, eller lämna sina hemstäder för att söka arbete eller för skolan. Efter några år, kanske du vill återknyta kontakten med en del gamla bekanta men kanske inte vet hur man hittar dem eller var du ska leta efter information. Lyckligtvis kan det vara lätt att hitta någon om du vet hur du ska leta. Det skall heller inte kostar något att ta reda på var någon bor.

Instruktioner

• Använd sökmotorn finns på telefonboken (se Resurser) för att hitta alla tillgängliga om den person du letar efter information, inklusive deras adress och kontaktuppgifter om den är tillgänglig. Till skillnad från att söka i en telefonbok i de vita sidorna, är telefonboken inte begränsad i sitt sökande efter region. Skriv in personens efternamn, förnamn, och plats (om du vet vilket land de lever i).

• Sök på 123 personer för någon information om personen du söker, inklusive plats. 123 personer är en gratis sökmotor som används för att lokalisera personer. De kommer också att ha foto resultat och hjälper dig att begränsa sökningen genom att bläddra i bilder av olika personer med samma namn som den person du söker.

• Sök på Facebook för statens räkning den person som du vill hitta. Om du kan hitta sitt konto, kolla deras status och information för deras adress och kontaktuppgifter. Du kan behöva få dem att lägga till dig som en vän innan du kan se deras privata information.


Relaterade artiklar