Hur man målar Köksskåp Gul & White

May 3

Hur man målar Köksskåp Gul & White


Måla dina köksskåp kan göra mycket mot att uppdatera utseendet och stilen i ditt kök. Skåp inte alltid måste ha trä look. Många husägare väljer att måla dem i stället. Det är ett billigt sätt att göra en dramatisk skillnad. Gul och vit är ett gemensamt kök färgschema.

Instruktioner

Hur man målar Kitch Cabninets Yellow & White

• Välj nyanser av vitt och gult du vill. Gula varierar från ljust till djärva och vita från krämig till ljus som snö. Samla penslar, plast, målartejp och bege dig till köket.

• Lägg plasten under skåpen som ska målas. Detta kommer att skydda golvet och ytorna nedan. Använd målartejp för kanter och för att täcka områden som du inte vill målade. Bestäm vilken färg du vill ha som primär färg, och som i egenskap av accent. Vill du ha vita skåp med gula accenter eller gula skåp med vita accenter? Öppna och rör den primära färgen.

• Applicera grundfärg på de viktigaste delarna av skåpet. Du kommer att använda accentfärg på trim och hårdvara. Använd medelstora borste för större ytor och liten borste för små eller trånga utrymmen. Ta dig tid att undvika droppar, rinner, fläckar och misstag. Mjuka borst borstar fungerar bäst att tillämpa måla jämnt. När den primära färgen har tillämpats på alla skåp som skall målas låt torka.

• Måla skåpen med hjälp av accentfärgen i de områden som inte omfattas av den primära färgen. Hårdvara, kanter och trimma alla bör målas med accentfärg. En trim kan skapas på skåp som har ingen med hjälp av målartejp 01:59 inches i från alla kanter. Mät det försiktigt, applicera tejpen och måla ytter gränsen för en trim look med hjälp av accentfärg.

• Ta försiktigt bort målartejp. Städa upp, skölj borstarna väl så att du kan hålla dem för användning på ditt nästa projekt. Spara överbliven färg för framtida touch-ups om det behövs. Allt som återstår är att ta hand om plast. Steg tillbaka och ta en titt. När färgen är torr, ditt skåp är användbara igen. Det är bäst att ge dem 24 timmar.


Relaterade artiklar