Maskeraden maskerar Hantverk

February 19

Maskeraden maskerar Hantverk


Maskerad bollar terar kostymerade gäster masker går tillbaka till 15: e århundradet Italien. Under de närmaste århundradena, sprida det till Europa och Nordamerika. Din maskerad mask kan spegla gånger tidigare eller fånga tradition i en modern twist. Du kan helt enkelt dekorera din mask eller skapa hela projektet.

Gips mask

Använd gips för att skapa en form för din mask. Sprid vaselin över ditt ansikte, sätta extra längs ögonfransar, ögonbryn och ögonlock. Ta en partner dämpa remsor av gips och tryck försiktigt dem längs ansiktet. Skapa din mask och låt den torka innan man skalar bort det. Låt torka över natten. Måla och dekorera som önskat.

Djur papier maché maskerar

Elefanter och andra djur med framstående näsor är vanliga i maskerad maskerar design. Fyll en avlång ballong med luft. Mögel papier mache över ballongen för att skapa en utskjutande näsa för din mask. Låt torka över natten. Täck med akryl sealer och använda en PIN-kod för att smälla ballongen. Måla och dekorera enligt önskemål och fäst till resten av masken.

Populära Kultur masker

Dekorera masker med inslag från populärkulturen. Skapa en kopia av en superhjälte eller kändis ansikte. Du kan även designa din mask för att se ut som en mobiltelefon eller en dator. Använd färg, pärlor, band och andra dekorativa material för att fästa uppmärksamheten på din mask.

Utsmyckade masker

Traditionella masker kan vara så utsmyckade som du vill. Använd fjädrar att pryda toppen av din mask eller limma ett handtag för att masken, om så önskas. Glitter, lockigt band, färg och ädelstenar kan alla fästas på masken. Masker ofta inspirerade av naturen eller själva evenemanget historiskt. En brud-till-vara kan ha en vit mask dekorerad med spets, till exempel.


Relaterade artiklar