Strand Sovrum Idéer för en tonårsflicka

April 3Ta tropikerna inomhus med en strand-tema sovrum för din tonåring. Stranden tema lämpar sig väl för användning av ljusa färger och naturliga element i konstruktionen. En strand sovrummet också lätt växer med en tonåring, vilket gör det till en mångsidig tema. Inkludera tonåringarna i planeringen av stranden sovrummet för att ingjuta rummet med sin personlighet.

Färgschema

Måla väggarna med färger hämtade från en palett strand färg för att skapa den avslappnade, tropiska känsla. Välj färger som efterliknar naturliga inslag i stranden. Sandy-tan färger fungerar bra på väggen för en neutral look. Nyanser av blått som speglar utseendet på havet fungerar också bra. Färgglada byggnader och dekorationer finns i stranden samhällen. Plocka upp dessa ljusa färger med accenter i rummet.

Möbler

Möblera din tonåring strand tema rum nonchalant. Om befintliga möbler är i gott skick, måla den för att matcha strandtema. En vit färg med en antiqued utseende återspeglar en sliten, strand look. Ljusare färg färger fungerar bra även. Bambu-stil är också en naturlig för en tropisk strand tema.

Sängkläder

Ta hjälp av din tonåriga dotter när plocka ut sängkläder. Hon kan välja en strand-tema tryck med palmblad, en tropisk blommönster eller en fast mönster sängkläder i en ljus färg från rummet palett. Hjälp henne att välja en färg som kontrasterar mot väggarna så sängen dyker i rummet. Lägg accent kuddar med en strand känner att knyta sängkläder på med temat.

Fönster Behandlingar

Häng bambu eller trä persienner för att efterlikna en tropisk plats. Lägg till gardiner i den tropiska färgpaletten att ta in lite färg till fönstret behandlingar. Hot lim små snäckskal längs den nedre kanten av gardiner för en stor dos av stranden tema.

Accenter

Lägg stranden accenter till tonåring rum för att spetsa stranden känsla. Använd en korgstol för att ge ytterligare sittplatser med en strand känner till den. Fyll en klart glas sockel med snäckskal. Förstora och ram bilder från en familj strandsemester att hänga på väggarna. Lägg till en ficus träd eller en krukväxter tropisk blomma att ta in de naturliga delar av stranden.


Relaterade artiklar