Hur man klär sig som en man från 80-talet

December 31

Hur man klär sig som en man från 80-talet


De konservativa åren av 1980-talet levererade några nya trender inom mode. I hälarna på de freewheeling 70-talet, 80-talet tonas ned kläder, men stora hår och ljusa färger är tillåtna för individuella uttryck. För att uppnå den dominerande utseende, tror framgång. Män i 80-talet tävlade affärs puckelpist och Wall Street tycoons när det kom till mode.

Instruktioner

• Style håret för att matcha den stora, skiktade "gör-tals av de 80-talet. Använd så mycket hårspray eller styling gel som behövs för att hålla håret från att röra sig, även i vinden. Trimma dina polisonger kort, inte som de buskiga polisonger av 70-talet.

• Välj en knapp-down skjorta i en ljus, färg eller en skjorta med breda, färgglada ränder. Täck skjortan med en argyle linne att matcha eller bära en smal slips i stället. Välj en färg som svart, vitt eller rött; slips bör vara en tum till en och en halv bred tum och.

• Sätt på khakifärgade avslappnade affärs byxor med en veckad front, stapelvara i tillfällig verksamhet klädsel under 80-talet. Fyll i bilden med något rullade franska manschetter. Byxorna bör komma till anklarna, inte hela vägen till hälen, vilket gör att dina strumpor för att visa när du korsar benen.

• Avstå strumpor för Miami Vice ser eller bära Argyle eller paisley byxa stil strumpor. Korsa benen när du sitter ner.

• Använd penny loafers - komplett med pennies insatta - eller tasselled loafers. Par Wingtip skor med veckade klänning byxor för en mer formell look.


Relaterade artiklar