Hur man utarbeta ett Graduation Program

May 23Oavsett om du planerar en liten ceremoni för hemundervisning studerande eller har erbjudit sig att utforma program för en större skola eller universitet examensceremoni, det finns vissa traditionellt hålls arrangemang för utformningen av programmet. Lyckligtvis, med datorer och olika program, kan du spela runt och hitta vad du tycker ser bäst, men ändå efter tradition.

Instruktioner

• Visa en tutorial, om sådana finns, på vilket program, som kommer att visa dig hur du använder alla tillgängliga funktioner för att skapa professionella program.

• Skapa framsidan av ditt program genom att placera i stora bokstäver, namnet på den institution längst upp i mitten. Nedan det sätter en bild av skolans vapen eller maskot. Typ längst ner på sidan enkel information om händelsen, såsom orden "Gradering Ceremoni," datum, tid och plats.

• Besluta om eller få en kopia av ceremonin planerade schema. Detta bör gå på nästa sida. Var noga med att inkludera namn och titlar av högtalare, liksom låttitlar av någon musik som utförs.

• Samla information om fakulteten och placera den antingen under schemat eller på nästa sida. Om huvudmannen eller rektor har skrivit ett kort brev till elever eller föräldrar, kan detta gå här eller på omslagets insida med en bild. Du kan lista alla lärare om du väljer, eller begränsa den till bara administrationen och särskilt hedrad lärare och personal.

• Lista de utexaminerade sista i programmet. Detta görs vanligen i bokstavsordning, med särskild notering av utmärkelser såsom valedictorian eller salutatorian. Du kan använda en kalkylprogram för att mata in alla namnen i valfri ordning, sedan ordna i alfabetisk ordning genom att använda sorteringsfunktionen. Heder och andra anteckningar görs oftast i antingen kursiv eller genom att använda asterisker och fotnoter.

• Inkludera reklam ... eller inte. Bestäm om du vill ha sponsorer för programmen. Om några lokala företag har donerat en gåva eller tjänst till de nyutexaminerade eller deras parti, kanske du vill tacka dem i examensprogrammet. Du kan göra detta med en enkel lista på baksidan med titeln "Tack till ..." eller något liknande, eller så kan du inkludera faktiska bild reklam. Tänk på att detta kan minska professionellt utseende av programmet.

• Center texterna till Alma Mater på baksidan, över alla tack lista eller reklam du bland annat. Detta brukar sjungas vid gradering ceremonier, så det kommer att vara till hjälp för gäster att ha en referens.

• Skicka ett utkast till det föreslagna programmet till den person som ansvarar för examensceremoni. Be om feedback och eventuella ändringar han skulle vilja gjort. Kontrollera och dubbelkolla för stavfel.

• Hitta en högkvalitativ skrivare eller utskriftstjänst för att skapa de fysiska program för god kvalitet kartong papper. Besluta om en färg och tjocklek med ceremonin planerare. Utskrift kan göras i svartvitt eller färg, men gör det inte alltför pråliga.

• montera försiktigt och lagra program förrän ceremonin.


Relaterade artiklar