Hur att hyra en kontorspapper Shredder

August 15

Hur att hyra en kontorspapper Shredder


Om du går igenom gamla filer en gång eller två gånger per år och inte strimla ofta tillräckligt för att köpa en dokumentförstörare, hyra en ger dig sinnesfrid att ingen kommer att få tillgång till kundens information utan de initiala kostnaderna för att köpa en annan bit av kontorsutrustning . Vissa företag hyr dokumentförstörare, inklusive industristora till stora projekt, men de kan vara knepigt att hitta i landet.

Instruktioner

• Organisera allt papper som du vill strimla innan du slutför din hyra så att du inte råkar glömma att strimla en del av det eller strimla dokument som du tänker behålla. Bestäm hur mycket papper du har. Om du stänger ut ett stort kontor eller företag, måste du hyra en industriell storlek dokumentförstörare. Shredding nationerna erbjuder ett som kan behandla 20 tusen bitar av papper i en timme. Om du har en enkel hemmakontor, kommer en standard dokumentförstörare göra.

• Sök för butiker som hyr fragmentering nära dig. Använd den amerikanska Rental Association RentalHQ att hitta kontorsmaterial hyra butiker nära dig (se Resurser), eller konsultera telefonkatalogen.

• Kontakta matchande butiker. Fråga försäljaren vilka typer av fragmentering de hyr, vilka hyresvillkor är, hur mycket det kostar och om de har en leveransalternativ.

• Hitta andra dokument fragmentering alternativ nära dig. Kontorsmaterial butiker som Office Depot erbjudande i butiken fragmentering. Jämför kostnaden för dessa tjänster till kostnaden för att hyra en dokumentförstörare och mängden pappersarbete som du har. För en fil låda med papper, kan det vara billigare att föra dem till en butik och "hyra" genom att betala för tjänsten. Dessutom, om du bor i ett avlägset område är inte lätt tillgänglig för uthyrningsföretag med fragmentering, kan detta vara det enda alternativet kort att köpa en dokumentförstörare.

• Välj det bästa dokumentförstörare hyra baserat på plats, bekvämlighet och kostnad. Ring tillbaka Rental Store för att slutföra arrangemangen. Ge ditt kreditkort för att hålla reservationen, sedan köra till affären för att plocka upp din utrustning. Om du använder en drop-off strimla service, ta med din pappersarbete där och vänta medan de strimla dina filer.


Relaterade artiklar