Hur man skriver födelsedag inbjudan formulering For Kids

March 17

Hur man skriver födelsedag inbjudan formulering For Kids


Du har bestämt dig för en födelsedagsfest tema med ditt barn, nu är det dags att välja den perfekta inbjudan att skicka till sina gäster. Inte bara bör inbjudningar matcha färgerna eller tema ditt barn har valt, bör dokumenten även innehåller viktiga parti specificerar, tillsammans med en catchy fras eller två för att få gäster glada om händelsen. Formuleringen inbjudan i ditt barns röst kommer också att bidra till att ytterligare anpassa inbjudan.

Instruktioner

• Tänk på temat av ditt barns födelsedagsfest när du väljer inbjudningar. Till exempel, en fest med en clown eller cirkustema kräver en inbjudan i form av ett cirkustält eller clown ansikte; en inbjudan i form av en tekopp är lämplig för en födelsedagsfest med en tebjudning tema. Låt ditt barn hjälpa dig att välja inbjudningar, så dokumenten är en sann bild av ditt barns personlighet.

• Kom upp med en uppseendeväckande fras i början av inbjudan. För en västerländsk eller cowboy-tema part, en introduktion som "Yeehaw! Du har blivit inbjuden till den bästa födelsedags shindig i landet! Y'all ansluta sig till oss på (barnets namn) 's ranch för en bra tid!" Tailor frasen till temat.

• Skriv eller skriv resten av uppmaningen i barnvänligt språk, eller arbeta med ditt barn att komponera resten av hans födelsedagsfest inbjudan. Till exempel, om det finns utrymmen på inbjudan märkt "tid", "plats" och "datum" hjälpa ditt barn skriva något som "Festen börjar vid 3 - inte vara för sent" istället för att bara fylla ämnet med "15:00". Om det inte finns särskilda utrymmen i inbjudningarna, låt ditt barn diktera formuleringen till dig och skriv viktig information i fetstil. Till exempel, om ditt barn säger något i stil med "Partiets på mitt hus! Adressen är (skriv adressen i fet stil). Det är på min födelsedag, vilket är 12 juli (skriv in datumet i fetstil), och vi börjar vid fyra o Klockan (skriv tiden i fet stil). "

• Avsluta inbjudan med en kort fras från ditt barn, så att gästerna kan känna en del av ditt barns spänning och börja leta fram emot festen själva. Något liknande "Kan inte vänta att se dig!" eller "Hoppas att vi ses där!" är tillräcklig.

• Låt ditt barn att skriva sitt namn i slutet av inbjudan eller lägga till en etikett till slutet av inbjudan om hon är för ung för att skriva och enkelt vill lägga mer av sin personlighet till inbjudan.


Relaterade artiklar