De Bästa gå skor för Toning

February 7Den nya trenden i kroppskonturering är toning sko. Marknadsförare hävdar att bärare kan förbättra sin hållning, bränner fler kalorier och ton kärnmuskelgrupper genom dagliga promenader. Även om utformningen av toning skor varierar, de flesta har en ökning av sko vikt och en något böjd botten tvingar kroppens kärna muskler att arbeta mellan 30 och 40% mer än i vanliga promenadskor.

Skechers Shape-Ups

Skechers Shape-Ups är utformade för att hjälpa bränna kalorier, förbättra hållning och ton muskler i ryggen, benen och buken områden. Dessa skrymmande skor är flera inches tjock i sulan. Tjockleken beror på skostorlek. Med en något böjd botten, skorna skapar en vaggande rörelse för att simulera gå på mjuk sand. Den Skechers Shape-Ups sälja för £ 71 per par.

SpringBoost

Den SpringBoost toning skor har utvecklats med Dorsal flexion konceptet. Dorsiflexion positionerar foten i ett försträckt läge där hälen sitter något lägre än trampdynan. Detta tvingar benmusklerna att arbeta hårdare på varje steg, ger intryck av att gå längre och snabbare. Den försträckt läge förbättrar hållning genom att placera bäckenben i en neutral position rikta in anklar, knän och höfter. SpringBoost skor springa omkring £ 91.

Reebok Easy Tone

Reebok lätt ton skor har en bekväm rundad botten, vilket gör att rollatorn luta något framåt, ändra rullator tyngdpunkt. Den totala effekten kan skinkorna och lårmusklerna att arbeta hårdare. Easy Tone skor är det billigaste på £ 70,8 per par.

Ryn Skodon

Ryn toning skor har en 45-graders rocker sula, som är brantare än många andra toning skor. Detta möjliggör en mer stabil gång. Ju stabilare gång gång, desto mindre risk för skador och balansproblem. För vandrare som overpronate, kan en instabil gång producera värk och skador. Dessa skor detaljhandeln på £ 159,2.

MBT Foras

MBT Foras har en böjd sula utformad för en naturlig rullande rörelse av foten för jämn viktfördelning, vilket gör att fler muskelsammandragningar. Dessa skor väger 482gr och är den dyraste på 162,50 £ ett par.

NGR (inget gym krävs)

Den NGR sko är en 2-i-1 sko. Skorna ser ut som vanliga terränglöpning sneakers och har vägt och oviktat schakt, vilket gör att bäraren att byta schakt beroende på aktivitet. Den vägda mellansula lägger ungefär 0,68 till 0,9 kg till skon och är utformad för att förvandla varje promenad i ett ben träning, bränna upp till 50% mer kalorier än att utnyttja den icke-viktade mellansula. Den icke-vägda mellansula väger bara några uns, vilket gör skorna för att fungera som liknar vardagliga kors utbildare. Denna mångsidiga sko säljs för £ 88,3.

Jord Skor

Earth skor bär ett komplett sortiment av toning sandaler, flip-flops och sneakers. Den Exer-Flip och Exer-Slide (båda säljs för £ 38,3) har en 3,7 graders lutning för att bidra till att stärka och tonen ben, skinkor och lår.

Fitflop skodon

Fitflop skor erbjuder ett komplett sortiment av bekväma toning skor och sandaler. De Fitflop skor Designad för att öka ben och Glute muskelaktivitet med 30%, erbjuder Microwobbleboard teknik som syftar till att öka muskelaktivitet i varje steg. Välja rätt toning skon är ett personligt beslut baserat på aktivitetsnivå, kroppsvikt, tidigare skador och komfort. Se till att prova på olika modeller för att hitta en sko som omedelbart känns stödjande och bekväm att du kan gå in utan smärta.


Relaterade artiklar