Nöje & pinsamt födelsedagsfest spel för tonåringar

May 1

Nöje & pinsamt födelsedagsfest spel för tonåringar


När som helst tonåringar träffas, det tar inte mycket för dem att ha roligt. Men om du kastar din tonåring en födelsedagsfest, kommer det att bidra till att göra händelsen mer minnesvärd och underhållande om du har några sällskapsspel planeras i förväg. Tonåringar älskar att retas och ge varandra en hård tid, och de kommer att ha skitkul att spela en eller två pinsamma men roliga födelsedagsfest spel.

Liarliar

Ge varje tonåring en bit papper och en penna och be henne att skriva ner tre saker om sig själv: två som är sant, och en som är en lögn. Tonåringar turas om att läsa sina listor högt, och resten av gruppen måste rösta på vad som är lögn. Om de gissar rätt, har tonåring att avslöja ytterligare en hemlig sanningen om sig själv. Eftersom tanken är att få andra att tänka sanningarna är lögner, kommer tonåringar har att skriva några avslöjande eller överraskande saker om sig att inte fastna i lögnen.

Aldrig gjort det

Det här spelet uppmuntrar också tonåringar att avslöja potentiellt pinsamma saker om sig själva. Till att börja med har alla upp 10 fingrar. Tonåringar turas bekänna något de har gjort, som "fuskade på en pojke / flickvän" eller "kikade på någons test." Om de andra tonåringar har aldrig gjort det, de sänker ett finger, räknar ner från 10 till noll. Det här spelet kan gå åt båda hållen, beroende på om det är mer pinsamt att ha eller inte har gjort åtgärden i fråga.

Passera Orange

Det här spelet kan få pinsamt och lustiga mycket snabbt. Har tonåringar sitter i en cirkel, och hand en en apelsin. Varje tonåring måste också bära en ögonbindel. Den första spelaren har den orange mellan hakan och halsen, sedan måste passera det, ögonbindel, till sin granne. När som helst orange faller, den person som passerar den är ute och kan luta sig tillbaka och titta på spelet fortsätta. Fortsätt tills alla som är kvar är två ögonbindel tonåringar passerar en orange och tillbaka och försöker att inte vara den som är ute.


Relaterade artiklar