Mad Hatter Tea Party Ideas

April 5

Mad Hatter Tea Party Ideas


Teapartier är det perfekta sättet att ha kul medan man äter lite och spela spel. Ett sätt att ha en tebjudning att båda könen och alla åldrar kan delta är att ha en något-går Mad Hatter Tea Party. Denna typ av Tea Party är så excentrisk att om något går fel, kommer det ingen roll så länge du har kul. Denna idé gör också för en underbar möhippa eller baby shower.

Kort

Klipp ut te pot- eller skålformade inbjudningar. De behöver inte vara perfekt. Word dina inbjudningar i en dum rim, som valrossen och snickaren skulle. Be dina gäster att inte vara "för sent till en mycket viktig dag." Du kan be gästerna att bära deras galnaste "galnaste" hatt - vildare, desto bättre. Gör ett par att ha till hands för extras.

Dukning

Placera dina gäster på en lång tabell som har täckts med en färgglad duk eller två. Oroa dig inte om det är alltför snyggt eller samordnas. Var noga med att ha fler kuvert än gästerna. Använd inkompatibla tallrikar och tekoppar från uppsättningar som du har lånat från flera personer eller har plockat upp på en loppmarknad eller loppmarknad. Använd inte matcha uppsättningar; vara noga med att blanda dem alla upp, placera små högar av extra koppar på bordet. Använd inkompatibla stolar av olika höjd och anges en rad olika ljusstakar och kandelabrar av olika stilar.

Mat

Mat kan vara små te smörgåsar skurna i form av fjärilar. Du kan också tjäna marinerade champinjoner, mock turtle soppa och lammstek. Servera drycker inklusive iskallt och hett te från en mängd olika kannor och tekannor, placera "Drink Me" taggar på några av dem. Baka cupcakes med "Eat Me" på dem. Naturligtvis är en flerskiktade, skeva ljust iskallt kaka den perfekta finishen.

Dekorationer

Dekorera rummet eller utomhus område med tecken som pekar i olika riktningar som säger "This Way", "Upp", "På så sätt", "Down" och så vidare. Du kanske vill ha några klockor stoppas vid olika tidpunkter. Drape färgat papper lyktor över bordet och festområdet. Sätt en uppstoppad mus i en av tekannor som dormousen.

Spel

Varje halvtimme, ropa "Clean kopp. Alla flytta ner." Alla gäster måste flytta ner och ta en ren kopp från högen och placera sina smutsiga kopp i en annan hög. En tokig Hattparad med ett pris till vinnaren kan vara kul. Gästerna kan bära sina egna hattar, eller så kan du göra dekorerade hattar och höga hattar som part aktivitet. Sponsra en stafett genom att placera en hink med te på ett ställe och en tom hink en bit bort. Efter att ha blivit uppdelad i två grupper, måste varje grupp fylla den tomma skopan med en kopp te de bär från den fulla skopan. Ha en vit kanin-inspirerade säcklöpning. En tesked stafett, där varje tävlande bär ett litet objekt i en tesked, skulle vara kul också.


Relaterade artiklar