Hur att koppla upp en propan ventless spis

May 21

Hur att koppla upp en propan ventless spis


En ventless spis drivs med propangas kan installeras i nästan alla rum där du behöver värme. Om rummet är redan utrustad med en gasledning till huset propan tank, använd den linjen för att ansluta värmaren. Annars måste du koppla in värmaren med den medföljande regulatorn till en mindre gasoltank, såsom cylindrarna som vanligen används med gas grill. Båda typerna anslutnings använda standardkopplingar för att fästa till gasledningen.

Instruktioner

• Placera aggregatet i rummet från gardiner och möbler.

• Skruva på propangas linje i ditt rum, om den är utrustad med en propan linje till porten på baksidan av värmaren. Om du använder en bärbar tank, anslut den mindre kopplare i ena änden av regulatorslangen som medföljer värmaren till porten på baksidan av enheten. Dra åt för hand, sedan avsluta samband med en 1/2-varv med en tång.

• Anslut den andra änden av regulatorn slangen till gasolflaskan och dra med bara handen. Om du använder en installerad linje i huset, bör linjen redan vara ansluten till din utomhus tank.

• Lägg flytande tvål till en hink med vatten och snurra för att bilda skum. Blöt en engångstrasa i hinken.

• Slå på gasen till värmaren genom att skruva loss ratten på toppen av din tank.

• Ta bort engångstrasa från skopan och vrid tyget över gasan vid tanken och värmaren. Titta på tvålvatten efter tecken på sputtring eller bubblande, vilket innebär att det finns en gasläcka. Om det finns några tecken på läckage, stängning av tanken och upprepa hookup vid varje ände.


Relaterade artiklar