Hur man tar bort hårt vatten uppbyggd i tvättlappar och handdukar

September 26

Hur man tar bort hårt vatten uppbyggd i tvättlappar och handdukar


Hårt vatten uppbyggnad ansamlas på tvättlappar och handdukar och lämnar missfärgade områden återstod när du har en hög mineralhalt i vattnet. Hårt vatten uppbyggnad är ofta ett problem när man tvättar ett parti av handdukar, tvättcykeln lämnar efter den rest som är svår att avlägsna. För att förhindra detta uppbyggnad från att skada dina handdukar och tvättlappar, lägga vinäger till din tvättcykeln.

Instruktioner

• Placera dina handdukar och tvättlappar i tvättmaskinen. Ställ in maskinen för varmvattentvätt och en stor belastning. Den stora belastning gör att objekt att röra sig fritt.

• Häll i din normala delen av tvättmedel och tillsätt 1 dl vinäger också. Ättika bryter naturligtvis upp hårt vatten uppbyggnad och förhindrar uppbyggnaden från deponering på poster under tvättcykeln. Ättika fungerar också bra som en deodoriseringsmedel som är säkert för både vita och färgade handdukar och tvättlappar.

• Låt cykeln körs som vanligt och torka handdukar och tvättlappar när cykeln är klar. Lägg till en kopp ättika till tvättcykeln för alla objekt, inte bara handdukar och tvättlappar, när de samlas hårt vatten uppbyggnad.


Relaterade artiklar