Hur hittills din fru under separation

September 25

Hur hittills din fru under separation


En separation kan vara början på slutet eller en chans att börja om från början och få det rätt andra gången. Om du planerar att dejta din fru du försöker göra några av de saker som det tog att få henne i första hand. Ta dig tid och tänka på din fru eftersom det nya kvinna du försöker kejsarinnan. Lyssna på vad hon vill och inte tvinga något på henne att hon inte är redo för. Kommunicera tydligt vad dina avsikter är och se till att hon är överens.

Instruktioner

• Ställ in parametrarna för din dejt. Om du bara vill ta henne till middag se till att hon förstår det är bara middag. Var ärlig med vad du försöker åstadkomma genom att dejta henne och se till att hon är bekväm med arrangemanget. Stämmer inte ta upp några sårande frågor samtidigt går. Använd dating som ett forum för att visa din fru du värdesätter henne. Välj en lugn miljö så att du kan prata.

• söka rådgivning för att se om detta är en hälsosam väg att gå vid denna tid i separation. Varje par och situationen är annorlunda. Rådgivning hjälper dig att avgöra om detta är ett bra steg för dig att göra som ett par medan separerade. Separation kan ge ny intimitet till en relation. Dating kan vara en hälsosam steg mot försoning.

• Bestäm om du verkligen vill vara med din fru eller är du dejta henne eftersom hon gör du känner dig bekväm. Stepping ut ur din komfortzon kan vara svårt, så många stick med vad de vet, även om relationen är ansträngda. Undvik att skicka dubbla budskap till din fru när du har inga avsikter att göra förhållandet arbete. Var ärlig med vad du känner och låta henne avgöra om hon vill datum du efter att hon förstår dina skäl.

• Visa din fru du är öppen för förändringar. Face det faktum att du är i dagsläget av en anledning och ändringar kommer att behöva göras för er båda. Romantik din fru och visa henne att du vill ha henne och du är villig att göra henne att känna sig speciell igen. Försök och offentliggöra dagen särskilda; hon kommer att uppskatta försöket.

• Engagera sig för att göra äktenskapet arbete. Oavsett orsaken till din separation, om ni båda är villiga att arbeta mot nya tillit och intimitet, är dejting en hedervärd första steg för er båda. När går din fru under separation, se till att du hedra hennes beslut om hon vänder ner dig.


Relaterade artiklar