Hur nöd nya möbler

September 24Nyinköpta möbler för en rustik, land eller shabby chic inredning kan titta på sin plats med dina antika, vintage och perioden bitar. Du kan nöd nya möbler med några enkla tekniker som hjälper din nya möbler passar in i din befintliga inredning. Plågsamma de möbler på de platser där normalt slitage skulle uppstå, såsom basen av skåp eller toppen av ett bord, kräver mer eftertanke än att bara ta en slägga för att soffbordet, så tänk på hur du vill den färdiga produkten att se ut innan du börjar smärtsamt din pjäs.

Instruktioner

• Skapa en unik beklämmande verktyg genom att sätta in olika storlek spikar och skruvar i tre fjärdedelar av trä planka. Lämna en del av virket tomt så att du kan använda den som ett handtag. Placera spikar och skruvar slumpvis på olika höjder. Den enda regel som gäller för att skapa din smärtsamt verktyg är att det inte finns någon regel.

• Placera den nya möbler i ett öppet område där du kan svinga träet beklämmande verktyg och kedjan utan att träffa något annat. Ta bort alla glas som ingår i pjäsen.

• Lätt träffade trä delen av nya möbler med trä smärtsamt verktyg du gjort, dra spik och skruvhuvuden över skogen för effekt. Ju hårdare du drar spik och skruv, desto djupare repor kommer att gå i skogen. Så småningom träffade trämöbler hårdare med den smärtsamma verktyget tills du når önskat utseende.

• Hit trä med kedjan, lätt i början tills du bestämmer hur mycket kedjan plågar möbler. Börja med medelstor kedja, och sedan fylla i efter behov med den lilla kedjan.

• Dra kedjorna tillsammans över bordet för att skapa unika repor. Linda kedjorna runt bordsben och dra dem fria för att hjälpa nödställda benen. Hit benen med trä beklämmande verktyget så att möblerna är enhetligt.


Relaterade artiklar