Hur man gör en justerbar knutna armband

November 21

Hur man gör en justerbar knutna armband


Anpassade armband gör stora gåvor och förbättra din egen garderob. Ett armband som har en justerbar knut behöver inte ett separat lås, som håller det lättare att göra. Det finns också nästan ingen oro för att armbandet inte passar eftersom det är lätt justeras till större eller mindre handleder. En enda armband tar mindre än en dag för att slutföra.

Instruktioner

• Skär siden sladden så att det är dubbelt så lång som du vill ha för ditt armband. Till exempel, om du vill göra en 15 cm (6 tum) armband, klippa sladden på 30 cm (12 tum).

• Linda en bit tejp runt ena änden av sladden. Detta kommer att hålla pärlorna glider av när du sträng dem.

• String pärlorna på sladden. Fyll sladden halvvägs med pärlorna. Resten av linan kommer att användas för att göra de justerbara knop.

• Gör knutar för att slutföra armbandet. För att göra detta, lägg ditt armband i en lös cirkel på arbetsytan. Bind ena änden av sladden i en överhandsknop runt den andra sladden. Sedan binda den andra änden av sladden i en överhandsknop runt den första sladden bakom den första knuten. För att dra armbandet, försiktigt dra i trådändarna, flytta knutar ifrån varandra. För att lossa den, dra knop mot varandra.

• Trimma svans ändarna av sladden till önskad längd. Om du vill kan du lägga till ett par mindre pärlor till ändarna av linorna följt av en knut för att hålla dem från att glida av.


Relaterade artiklar