Ungdomsarbete hemlösa Awareness Aktiviteter

October 19

Ungdomsarbete hemlösa Awareness Aktiviteter


Ge ungdomar en inblick i en värld av de mindre lyckligt lottade genom olika ögonöppnande verksamhet. Dessa övningar är inriktade på att ändra sina perspektiv hemlösa och den svåra situationen för dem som tvingas gå utan grundläggande nödvändiggör för att leva. Målet är att bygga upp en stark känsla av välvilja och inspirera dem till handling.

Sleep-out

Ungdomsarbete hemlösa Awareness Aktiviteter


Värd en sömn ut fundraiser för din ungdom i kyrkan parkeringen. Tonåringar kan ge rutorna för att sova i eller bara sova på parkeringen eller gräs. Inte bara detta projekt öka medvetenheten bland tonåringar och samhället om den svåra situationen för hemlöshet, ger det en plats där pengar kan höjas för att hjälpa människor i nöd. Du kan samla löften från kyrkomedlemmar, vänner och grannar för denna händelse som kan doneras till den lokala härbärge. Du kan göra denna verksamhet mer realistisk genom att stänga kyrkans anläggningar, vilket i slutändan leder till sökandet efter ett vilorum eller mat. Det hjälper om en lokal granne eller företag är villiga att öppna sina badrum till ungdomarna, även om ungdomarna kommer att behöva gå i elementen för att hitta en plats att befria sig.

Hunger Banquet

En hunger bankett kör hem orättvisor över hela världen genom att dela upp eleverna i "klasser". Bjud in ungdomar till en bankett. Uppmuntra dem att bjuda in sina vänner och RSVP två veckor före evenemanget. Slumpmässigt lämna elevernas färgkodade kort när de anländer. Därefter tar de en plats i en stol som har en färgmarkör eller båge som matchar färgen på sina kort. Femton procent av eleverna kommer att representera hög inkomstklass. Tjugofem procent representerar medelklassen. Den andra 60 procent representerar världens fattiga. När alla sitter, servrarna föra ut måltider till de i höginkomstländer platser. Dessa fåtal utvalda njuta av en tre-rätters middag med sitt val av läsk. Representanter medelinkomst kommer att matas röda bönor och ris med vatten att dricka. Resten kommer att uppmanas att stå i kö för att få en liten del av vanligt ris och inget vatten. Medan de står i linje, ta bort sina stolar så att de måste äta sina måltider medan du sitter på golvet. Medan eleverna sitter, har en talare som har haft eller står inför hemlöshet tala till gruppen. Andra talare kan dela aktuell statistik med gästerna. Inkludera diagram, bilder och globala hot spots för hemlöshet och hunger.

Snabb för Hunger

Få tillstånd från dina elevers skoladministratörer att låta ungdomar att samla in pengar från sina klasskamrater för en lokal härbärge. Uppmuntra ungdomar att fasta under en 12-timmarsperiod. Under denna tid, de bär skjortor till skolan som förkunnar de fastar för en lokal välgörenhetsorganisation på framsidan med en begäran om donationer på baksidan. Tejpning ett "x" över munnen under lunch och raster, eleverna hålla ut donation burkar för detta projekt. De träffas för middag vid kyrkan för att diskutera hur maktlösa de kände, att inte kunna uttrycka sina behov, och hur det kändes att hoppa över måltider för bara en dag.


Relaterade artiklar