Hur man bygger en pyramid av sockerbitar

January 15

Hur man bygger en pyramid av sockerbitar


Du kan bli förvånad över att sockerbitar är ett perfekt medium för pyramid byggnad. Varje söt kuben är en nästan perfekt kvadrat som gör konstruktion på ett kick. Oavsett om du lämnar din pyramid vitt eller måla den, liknar strukturen på en sockerbit ens det av sten. Att bygga en pyramid från sockerbitar är både ett pedagogiskt och kreativt projekt för att njuta av.

Instruktioner

• Klipp en fyrkant av kraftig kartong eller skum styrelsen att använda som pyramidens bas. Rita en 12-tums fyrkant på kartong och klipp ut med din mattkniv eller sax.

• Lägg ut 10 sockerbitar cirka 1 tum in från kanten på din styrelse. Centrera raden av sockerbitar och använda linjal för att göra vissa linjen är rak. Plocka upp varje kub, applicera en liten klick av vitt hantverk lim och tryck på brädet. Bygg en komplett kvadrat med sockerbitar enligt samma metod.

• Räkna ut nio sockerbitar. Stack kuberna ovanpå den första raden, men placera dem ungefär halvvägs tillbaka från den första kanten av kuber, som ett steg. Limma ner den andra raden av sockerbitar och fortsätt tills du har slutfört en andra kvadrat.

• Fortsätta skapande åtgärder genom att använda en mindre sockerbit varje gång. Avsluta den översta raden med en enda sockerbiten.

• Spray måla din pyramid i stenliknande nyanser av brunt eller tan för en mer realistiskt utseende.


Relaterade artiklar