Vad är en hemmagjord Leaf Shredder?

May 14Leaf fragmentering används för att vända blad till kompost; kompost används för att ge näring till marken. Det finns olika blad fragmentering tillgängliga; den elektriska blad dokumentförstörare används i hemmet medan bensindrivna blad dokumentförstörare används där stora mängder löv kräver fragmentering. Som ett billigare alternativ, kan du göra din egen blad dokumentförstörare.

Definition

En hemmagjord blad dokumentförstörare kan göras genom att ändra din gräsklippare genom att helt enkelt byta ut bladet med en kompost eller blad fragmentering blad.

Fördelar

Löv fungerar bra som kompost. De sprids på ytan av marken runt buskar, träd, grönsaksodlingar och blomsterrabatter och ger en rad fördelar såsom att skydda markens fukt, bekämpa ogräs och gräs, och undertrycka jorderosion.

Överväganden

I stället för att sätta blad i svarta påsar och lämnar dem utanför för sophämtning, varför inte återvinna och återanvända avfall som genereras från land? Inte bara kommer det hjälpa till att skydda miljön, minskar skattebetalarna utgifter för sophämtning.


Relaterade artiklar