Hur man rengör guld Smycken

March 20Vitt guld har blivit mer populär som ett val för förlovningsringar än den traditionella guld. Med det vita guldet utseende kommer stort ansvar. Det kräver mer rengöring och underhåll än någon annan typ av guld. Om du är villig att spendera tid, då kan du lära dig att ordentligt rengöra dina smycken.

Instruktioner

• Blanda 1 msk Joy diskmedel med 1 msk ammoniak. Placera din vitguld smycken i denna blandning i tre till fem minuter. Skölj under kallt vatten och torka med en bomullsduk.

• Blöt en tandborste och applicera en liten klick bakpulver tandkräm. Försiktigt gnugga tandborsten över hela smycke att se till att få i sprickorna. Skölj rent med kallt vatten och torka med en bomullsduk.

• Spraya din vita guldsmycken med Windex. Windex är säkert för alla smycken typer och kommer att få dina smycken mousserande igen. Torka med en bomullsduk smycken torr. Du behöver inte skölja efter att ha använt Windex om du inte vill.

• Gå till en juvelerare två gånger per år och har dem sätta på en ny beläggning av rodium. Alla vita guldsmycken är pläterad med rodium som avtar med tiden. Ringar avklinga mycket snabbare än halsband. Örhängen kan pågå en lång tid utan att behöva en ny beläggning av rodium. Om du inte byter rodium, kommer ditt guld börja titta mer gul än vit.


Relaterade artiklar