Hur man gör en enkel pyramid

March 22

Hur man gör en enkel pyramid


Den äldsta pyramid i världen är den stora pyramiden i Giza. Enligt Europa, är den stora pyramiden den sista av de sju underverk i världen. Med över 4617 år gammal och byggd av mer än 18144 pund av kalksten, kan den stora pyramiden inte replikeras lätt. Tack och lov, om du gör en enkel pyramid för en skola eller hantverk projekt förväntar ingen så mycket realism. Du kan göra en enkel pyramid av kartong, papper och sand i cirka trettio minuter.

Instruktioner

• Skriv ut gratis mall av pyramidsidorna på DLTK-Kids webbplats, eller rita en egen mall som består av fyra liksidiga trianglar. Enligt Math är rolig, är en liksidig triangel en triangel med tre sidor av samma längd.

• Klipp mallen från papperet. Limma de fyra trianglar på kartong eller kartong med gummi cement. Skär trianglar från kartong / kartong. Enligt DLTK-ungar, är det nödvändigt att kartong / cardstock skiktet för att uppbära vikten av limmet och sand som skall tillämpas i senare steg.

• Vik in flikarna på triangeln från mallen och limma mot baksidan av en annan mall triangel med hjälp av gummi cement. Om du har gjort din egen mall, använd maskeringstejp eller medicinsk papperstejp på band längs ytterkanterna av trianglar. Använd inte genomskinlig tejp. Slick yttre ytan av bandet kommer inte att acceptera lim väl och sanden som appliceras på pyramiden i senare steg kommer att falla av. Fortsätt limning och / eller tejpning tills de fyra trianglarna är fästa i en pyramidform.

• Fyll en stor behållare med sand. Sand kan köpas hemma förbättring och trädgårdsbutiker.

• Täck utsidan av papper / kartong pyramid med skolan lim. Använd en svamp hantverk borste för att smeta runt så att hela utsidan av papper / kartong pyramiden är täckt av lim.

• Placera pyramiden botten nedåt i sanden. Använd din hand att ösa sand över pyramiden, helt täcker den våta skolan lim.

• Lyft pyramiden försiktigt från sanden och ge det en lätt skakning för att avlägsna överskott sand. Placera pyramid på en bakplåt eller skärbräda för displayändamål. Låt våta limmet torka helt innan du flyttar eller hanterar enkla pyramiden.


Relaterade artiklar