Teen flickor sovrum dekorera tips

March 27

Teen flickor sovrum dekorera tips

Dekorera en tonåring flicka sovrum, medan inte en lätt uppgift, bör inte vara skrämmande eller överväldigande. Nyckeln till att dekorera hennes rum är att kommunicera med tonåring tjej om hon gillar, ogillar och önskemål för rummet och att kombinera dessa delar med nya inredningsidéer.

Glada färger

Även om favoritfärger av tonårsflicka är svart, grå, vinröd eller brun, kan du fortfarande måla väggarna en ljus gladlynt färg som ljust blåviolett, persika, turkos, gult, mynta eller Robins ägg blå. Du vill tonåringen att gå in i rummet och känna upplyft, som om det är ett centrum för positiv energi. Mörka färger kan trycka; Men, om tonåringen favoritfärg är svart, göra kompromisser genom att lägga till en chic svart täcke och kasta matta med mönster som små vita blommor eller prickar.

Anordna

Tonåren är det dags att avsluta ingjuta vanor prydlighet och organisation i ditt barns karaktär. Förhindra röran genom att ge henne tyg eller plast lagerplatser för att lagra skolpapper, prydnadssaker, smycken och smink. Outfit hennes garderob med en serie krokar att hänga upp sina kläder. Dekorativa låga lådor är perfekt för att lagra objekt som hon inte ofta inte använder under sin säng. Se till att det finns tillräckligt med hyllor på väggarna.

Möbler

Välj en ljus skrivbord som har gott om skrivbordslådor och gott yta så att hon har utrymme att studera. Para det med en bekväm skrivbordsstol. Välj en bekväm möbel såsom en schäslong eller en beanbag stol där hon kan tänka och läsa och lyssna på musik bekvämt. Överväga att installera en rulla säng eller extra säng så att vänner kan sova över.


Relaterade artiklar