Hur man gör en påsk motorhuv för barn

January 2

Hur man gör en påsk motorhuv för barn


För många barn, innebär påsken att klä upp i sina bästa kläder och ta emot en korg full av påsk godsaker. Skapa en påskhättan är den perfekta båten hålla små händer upptagna under påsklovet. Ditt barn kommer att älska att använda sin fantasi för att utforma en elegant påsk motorhuv som är färgglada och roliga att ha på sig under denna speciella semester. Använd hantverk att försköna sin hatt som kommer att göra sin hatt one of a kind.

Instruktioner

• Vik en skylt som papper på mitten. Sedan viker igen så hörnen möts, och det ser lite ut som en triangel. Håll öppnandet av motorhuven i handflatan och vik den övre delen för att göra brädden av motorhuven. Använd varmt lim för att säkra brädden. Papperstallrikar är bra att använda eftersom deras storlek fungerar bra för de flesta huvudstorlekar.

• Använd en hålslaget att stansa hål i de nedre hörnen på utsidan kanten av motorhuven. Linje hålen upp så att de är exakt mittemot varandra.

• Gäng band eller garn i hålen du just gjort. Gör en knut för att fästa bandet till hålen.

• Låt ditt barn lägga till färg till hennes motorhuv med markörer, färgpennor eller kritor.

• Limma en bred remsa av band till brädden av motorhuven. Ge ditt barn en mängd olika band att välja mellan, såsom band med prickar, påskägg, ränder eller blommor. Eller hon kan vilja enfärgad band som är rosa, lila, blå himmel eller gult.

• Instruera ditt barn att plocka ut konstgjorda blommor för sin hatt. Använd blommor i samband med påsken som tulpaner, prästkragar, påskliljor, liljor och rosor. Limma blommorna i klasar på motorhuven.

• Limma en mycket liten gul brud eller kanin till motorhuven. Ett annat alternativ är att limma glittriga pärlor eller satiny bågar till motorhuven för en touch av glamour.


Relaterade artiklar