Hur man gör Native American Polymer lerfigurer

July 22

Hur man gör Native American Polymer lerfigurer


Göra indian polymer lerfigurer är inte särskilt svårt. För en grundläggande Native American figur klädd i en röd filt och denim blå byxor, kommer du behöva köpa några olika färger av bakeable polymer leror. De mest populära märkena kommer i 56.7gr. paket och finns i en mängd olika färger. Det finns många olika stilar av polymer lerfigurer och indianska stil lerfigurer som du kan göra. När du är klar med din första indian siffra kan du njuta av att göra andra typer av polymer lerfigurer, alltför.

Instruktioner

Sculpting

• Med rödbruna polymer lera, dra bort en dime-till-kvartal stora bit lera från leran bit och bilda ansiktet av Native American statyett. Om du bestämmer dig för att göra ansiktet större, lägga till mer lera till leran pjäs som du har dragit av. Knåda leran blob mellan fingrarna och händerna, vilket gör det mer formbara samtidigt rulla den i form av ansiktet som du önskar.

• Push fördjupningar i leran Native American ansiktet med en smörkniv där ögon och mun kommer att bli. Jämna ut ögon och mun indrag med Q-tip. Tryck upp och från ögonen för att skapa och forma näsan av indianskulptur. Lägg detaljer i ansiktet med hjälp av en tandpetare.

• Riv några bitar av den svarta polymer lera och rulla dem i långa trådiga maskartade former mellan händerna. Riv av en annan bit för att bilda lerfiguren huvud peruk. Gör en plan peruk och tryck försiktigt på lera statyett huvud. Fläta svart trådiga bitar tillsammans och ansluta dem till andra hårslinga försiktigt på lerfiguren huvud för att bilda flätor på Native American lerfiguren.

• Använda den röda polymer lera, riva av en större klump lera för att bilda lerfiguren huvudkroppssektionen. Peta en tandpetare i toppen av kroppen, lämnar en ände ut; kommer att användas för att peta upp i huvudsektionen som du har skapat så att siffran huvud kommer att knytas till sin kropp.

• Kavla ut två medelstora bitar av denim-blå polymer lera att bilda ben. Peta tandpetare in i varje på en ände, vilket lämnar en liten del av tandpetare utskjutande så att benen kommer att skjutas upp in i röd lera kropp figurinens och fäst till den. Jämna leran ut runt figurerna, som förbinder gemensamma områden. Den Native American lera statyett ska visas att sitta ner med ben som sträcker sig framåt från sin underkropp.

• Tvätta händerna och sedan öppna upp den vita polymer lera. Riv av små bitar och rulla dem i tunna långa strängar. Skjut dessa på den röda leran kroppen av din statyett för att bilda korsmönstrade motiv som om statyett är insvept i en röd filt med en mönstrad design på den. Jämna dessa i den röda kroppen försiktigt med Q-tip. Se till att du inte smeta den vita i den röda.

Efterbehandlingsdetaljer

• Plocka bort små bitar av brun lera och driva dem i Native American lerfiguren ansikte för att bilda sina ögon. Använd rött för läppar, om så önskas. Lägg svarta skor till de blå jean benslut och små bitar av turkos-färgad lera för örhängen, ett halsband eller andra smycken. Man kan även använda den rödbruna lera för att lägga en eller två händerna kramade filten nära halsen av leran figur.

• Värm en ugn till 135 grader C. Placera den färdiga indianpolymer lerfiguren i ett glas ugnsform och ställ in den i ugnen i ca 15 minuter. Kontrollera posten efter 15 minuter för att se till att det inte brinner. Om det behövs mer tid för att laga mat på grund av mängden av lera som används, prova att baka det i ytterligare 5 minuter, sedan kontrollera igen.

• Ta försiktigt bort bakade indian polymer lera statyett från ugnen och låt den svalna. Du kan belägga eller täcka polymer lera med en klar glasyr om du väljer att göra det.


Relaterade artiklar