Det bästa sättet att dölja exponerade trådar i ett hemmakontor

April 9Att ha en effektiv och välorganiserad hemmakontor set-up kan göra en enorm skillnad att hastigheten och kvaliteten på ditt arbete, men det är svårt att upprätta och upprätthålla en effektiv hemmakontor om varje enhet du använder har flera trådar att trassla upp och kör över golvet. Du kan enkelt dölja dessa trådar så att kontoret ser snyggare och är inte farligt för dig och dina enheter.

Instruktioner

• Se till att alla enheter är avstängda och kablar är urkopplade innan du börjar arbetet.

• Tejpa ner alla kablar som inte syns. Detta kan inkludera trådar från din datorskärm, telefon eller skrivare. Om dessa enheter är på ett skrivbord, tejpa dem till baksidan av skrivbordet med alla typer av tejp hindrar dem från att trassla upp eller komma i vägen.

• Använd kabelklämmor för att säkra kablarna till väggar och dörrkarmar. Om dina ledningar springa över eller runt i rummet, hammare dem i BMC eller golvlisten med vissa kabelklämmor. Det är mycket säkrare och trådarna kommer att bli mycket mindre synliga. Kör trådarna runt sidorna och vid behov toppar av dörrkarmar. Kabel klipp kan hamras in i ramen utan att skada lacken, som tejp skulle göra.

• Använd tråd vävstolar eller kabel snyggt satser. Köp dessa på de flesta järnaffärer. Samla och säkra dina trådar tillsammans och köra dem genom den medföljande vävstolen eller rörledningar. Endast rörledningen kommer att synas och det förhindrar dina trådar från att skadas, trassliga eller smutsig. Använd en kabel snyggt kit eller tråd vävstol särskilt om du har flera trådar samman som behöver dölja.

• Skapa ett trådlöst nätverk. Det bästa sättet att dölja ledningar är att undvika att någon i första hand. Anslut din dator, skrivare, modem och hårddisk till ett trådlöst nätverk för att minska antalet trådar du har och göra ditt hemmakontor mer flexibel; med ett trådlöst nätverk kan du sätta dina enheter var du vill, så länge de har tillgång till ett eluttag. Använd en trådlös mus, tangentbord och telefon för att minska antalet trådar på din dator. Dessa ledningar skulle vara mycket svårare att dölja, så bli av med dem helt och hållet!


Relaterade artiklar