Julgran Decorating Ideas med Santa

November 24Dekorera en julgran är ett tillfälle när alla i hushållet blir oftast en chans att lägga till sina idéer för att göra trädet speciell. Välja ett tema för utsmyckning festligheter, som Santa Claus hjälper allas idéer arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. Eftersom de flesta barn känner igen och älskar Santa, kommer det att bli relativt lätt för dem att bidra med idéer till arbetsplanen.

Handgjorda Dekorationer

Du kan personifiera en Santa Claus träd tema genom att involvera din familj att göra smycken. Sätt lite förhands eftertanke och planering i vilka typer av smycken som du vill använda så att trädet kommer att ha en sammanhållen look. Ett exempel är att skära ett trästycke i en cirkel och måla en bild av Santa på den. Du kan också skapa hårt godis Santa ornament med godis formar och smälta kvarter av godis. Om du vet hur man sticka, använda förmågan att fatta några Santa ornament. Och, om du vet hur man gör pärla smycken, göra några Santa pärla smycken.

Santa uppifrån och ner

Gör din hela julgran själv ser ut som Santa. Använd en vit fluffig träd kjol som Santa skägg, sedan lägga en Santa hatt på toppen av trädet där ängeln eller stjärna normalt skulle gå. Dekorera kropp träd med röda ornament för rocken och vitt ljus för trim runt hans kläder. Använd grön krans som Santa bälte. Använd så många Santa detaljer som du kan, bland annat genom att se till att trädet är ganska tjock.

Santa Around the World

Jultomte har ett annorlunda utseende i vissa kulturer, men tanken bakom karaktären är i allmänhet densamma. Samla Santa ornament från kulturer över hela världen och använda dem för att göra din julgran en internationell hyllning till Ole Saint Nick. Använd Internet för att skriva ut internationella Santa bilder som du kan införliva i prydnadsföremål, och besöka Christmas butiker, visar hantverk och loppmarknader för att bygga din samling ytterligare, när resan är inte ett alternativ.


Relaterade artiklar