Hur man gör en läder lapp för ögat

June 8

Hur man gör en läder lapp för ögat


Ögon patchar serverar en mängd olika ändamål. Många människor bär dem för att dölja en dålig ögat. Andra människor bär dem att hålla ljuset av ett överkänsligt öga. Andra använder ögonlapp helt enkelt som ett tillägg till en pirat kostym. Skapa en läder lapp för ögat ger en hög kvalitet lapp för ögat. Denna patch blockerar ljuset också. Det ser också mycket giltig för en pirat kostym.

Instruktioner

• Använd ett måttband för att mäta från toppen av ögonbrynet till den övre delen av kindbenet. Börja den andra mätningen vid näsryggen och linda runt till andra sidan av ögat. Skriv dessa mätningar ner på ett papper.

• Utnyttja krita för att rita ögonlapp formen på lädret. Använd dina mätningar som en guide för att säkerställa plåstret är rätt höjd och bredd.

• Testa dina sax genom att skära i läder. Slipa dem vid behov. Klipp längs krita linjer och ta bort plåstret från den omgivande läder.

• Välj en form för lapp för ögat. Platta ögonlapp kan passa under glasögon men ger inget utrymme mellan ögat och plåstret. Böjda plåster kan inte bäras under glasögon men ge ögat mer utrymme. Något böja ögonlapp med fingrarna för att skapa den krökta ögonlapp form.

• Linda trasan måttband runt ditt huvud med början i mitten av pannan precis ovanför örat. Dra i snöret runt huvudet i en diagonal riktning börjar vid ögat. Ta denna längd och subtrahera bredden på din lapp för ögat.

• Använd din läder punsch och slå hål i motsatta sidor av plåstret. Trä dina strängar genom dessa hål och knyt dem ordentligt på plats. Håll en av sido knop något lös.

• Placera ögonlapp över huvudet. Det bör passa över huvudet lätt men tätt. Om det är för löst, knyta den lösa knuten och avskurna strängen. Montera den tills den passar rätt. Om den är för kort, avlägsna strängen helt och skär en något längre sträng. Upprepa denna process tills den passar perfekt.


Relaterade artiklar