Hur man skriver en framgångsrik personlig annons för datummärkningen Online

June 19Teknik kan göra att hitta den där speciella personen en mycket enklare. Det finns flera online dating webbplatser som gör att du kan skapa en profil och en personlig annons och bläddra andra annonser. När dejta personligen första folk lägger märke till är ditt leende och närvaro. När dating online är det första de kommer att märka är din personliga annons. Skriva en framgångsrik och attraktiv personlig annons kan vara frustrerande om du inte vet hur. Processen är enkel. Du måste bara komma ihåg att inkludera alla de grundläggande elementen och fakta medan porträttera det bästa av dig själv.

Instruktioner

• Välj online dejtingsajt eller webbplatser som ser bra ut för dig.

• Fyll dejtingsajter frågeformulär i förekommande fall. Vissa dejtingsajter bifoga en enkät till din annons så att tittarna kan se svaren först att avgöra om du är en match. Några andra dejtingsajter ställa frågor i syfte att elektroniskt matcha dig med likasinnade Internet daters.

• Skapa ett skärmnamn eller rubrik i förekommande fall. Använd inte namn eller rubriker skärm som ger bort för mycket personlig information såsom ditt namn, födelsedag, adress eller telefonnummer. Skapa inte ett namn som kommer att skjuta något negativt eller desperat såsom "Behöver en man", "Theone4u", "dirtyoldman" eller "oönskad emo." Du kommer att ha en skärm namn som säger något unikt om din personlighet, som är catchy och kommer att göra folk vill klicka på din annons. Exempel inkluderar "Emerald Synad," "flirtatiously Utmärkt", "AdorableAngel," eller "Simplyseductive."

• Beskriv dig själv genom att visa din personlighet samt skriva om det. Istället för att säga, "Jag är roligt," berätta din favorit skämt. Istället för att säga, "Jag är poetiska," ge den första raden i en dikt du skrev nyligen. Prata om dina favoritlåtar och band eller vilka instrument du spelar i stället för att säga, "Musik är mitt liv." Om du är en animal lover, berätta om ditt husdjur, utan att ge namn, istället för att säga, "Katter är häpnadsväckande." Visa din personlighet istället för att tala om det.

• Var ärlig. Du vill inte att någon väljer att kontakta dig baserat på något som är en lögn. Om du säger att du bara är ute efter en bra tid men du verkligen vill ha mer än ett one night stand, kommer din partner så småningom reda på. Detta kan orsaka komplikationer och sorg senare. Samtidigt, inte vara negativ. Till exempel, inte säga, "Jag är fett och ointressant." Även om sanningen kan vara att du är överviktig, beskrivande ord attraktion är rent subjektiva. Vissa kommer att hitta dig attraktiv, andra inte. Det är bäst att hålla sig med den positiva samtidigt vara sanningsenlig. Till exempel, säger, "Jag är vällustig," "Jag är kurvig," eller "Jag är en sexig och vackert stor flicka."

• Tala om för läsaren vad du letar efter. Hittar du inte beskriva din drömtjej. Lista endast egenskaper som är nödvändiga. Om du är en buddistisk och det är ett måste att du går en annan buddhistisk sedan säga så. Om du inte kan stå att vara runt rök då säga att du vill ha en icke-rökare.

• Tala om för läsarna att kontakta dig. Berätta för dem att de kommer att vara glad över de gjorde. Glöm inte att lägga till din e-post.


Relaterade artiklar