Hemlagad last husbil släpvagnar

March 7

Hemlagad last husbil släpvagnar


Släp är idealiska för husbil omvandlingar eftersom de är lätta och har en trevlig öppen plats. Vagnarna är redan vattentäta och inga större ändringar måste göras. Om du vill konvertera trailern måste du bygga möbler och fäst den i golvet. Man kan också använda möbler som redan är konstruerad så länge som den är fäst vid golvet i släpvagnen. Utrymmet i släp möjliggör kreativ design och du kan lägga till så många anpassade funktioner som önskas.

Instruktioner

• Använd en högtryckstvätt med en mild tvål och vatten för att rengöra insidan av lasten trailer. Lämna dörrarna öppna och låta vattnet rinna ut ur vagnen. När släpvagnen är torr, sopa ut någon extra smuts och skräp med en kvast.

• Bygg en bas ram för en säng med 2-av-4 timmer och tre tums träskruvar. Göra ramen till den exakta bredden på baksidan av transporten. Bestäm längden enligt din höjd och höjden av andra som kommer att använda bädden. Med den rektangulära basen på plats, fästa en metall "L" fäste på varje sida av ramen och anslut den till golvet med en tums plåtskruvar. Bifoga flera upprätt stöd på varje sida av sängen och bygga en rektangulär ram topp för att passa botten. Täck de exponerade sidorna med 1/4 tum plywood men lämna en sida öppen för att tillåta tillträde till området under bädden. Täck toppen med 1/2 tums plywood och en tum träskruvar.

• Placera ett skåp i släpvagnen eller bygga ett nytt kabinett med hjälp av 2-av-4 timmer och 1/4-tums plywood. Placera skåpet bredvid sängen och använda metall "L" fästen och en tum trä skruvar för att säkra tre sidor av skåpet till golvet. Sätt en tapp och ögla del av maskinvaran till varje skåpdörren för att hindra att dörrarna swinging öppna.

• Bygg en tabell för matlagning och allmänt bruk ändamål. Gör höjden ungefär samma som din midja att göra matlagningen enkel och möjliggör lagring under bordet. Bredden bör vara två fötter för de flesta last trailer storlekar. Använd 2-av-4 timmer för att skapa ett ben för varje hörn och ytterligare ben för varje långsida. Använd en tum trä skruvar för att fästa en bit 1/2-tums plywood till varje tabell. Använd en metall "L" fästet och en tum plåtskruvar för att fästa varje ben av bordet till golvet.

• Placera en madrass och kuddar ovanpå sängen. Förvara extra växel i plastbehållare och placera dem under sängen och bordet.


Relaterade artiklar