Hur man gör en Seashell Mural

August 14

Hur man gör en Seashell Mural


Snäckskal gör lighthearted, nyckfulla dekorationer. En väggmålning med snäckskal kan knyta ihop element i ett rum redan dekorerad med snäckskal. Detta är ett projekt som du kan göra på egen hand eller med din familj, oavsett om det är under en period av flera dagar eller alla på en gång. För bästa resultat, leta på nätet efter bilder av snäckskal och deras naturliga miljöer eller omdöme bilder du har tagit. Använd dessa bilder för att få inspiration när du arbetar på väggmålning.

Instruktioner

Making schabloner

• Placera schablonen plast (det bör vara genomskinlig) över en bild av en snäcka du vill. Denna bild bör vara av samma storlek som de snäckskal du vill se på väggen. Förstora eller förminska bilden på en kopiator om det inte är rätt storlek.

• Rita snäcka bilden på plasten med en filtpenna.

• Klipp snäcka från schablonen försiktigt, med hjälp av en kniv.

Göra Mural

• Rengör väggen där väggmålning kommer att gå med en fuktig trasa och låta väggen torka. Lägg ner presenningar på golvet. Prime väggen genom att måla det vitt om väggen är för mörk, och låt primern torka.

• Måla väggmålning bakgrund. Tänk bilder som vattenstänk eller sand, som snäckskal ser realistiskt på båda inställningarna. Skapa ett vattenstänk med att redogöra stänk av vatten med en penna, och måla vattnet i olika nyanser av ljusblått. Visa sand genom att måla bakgrunden i en ljus gyllenbrun-gul färg och utspridda det med splatters av mörkare brun och gul. Vänta tills färgen torka.

• Placera snäcka stenciler mot väggen och redogöra för de snäckskal med penna. Rita flera kluster av snäckskal på bakgrunden. De snäckskal bör verkar vara vilande i vattnet eller på sanden, ligger tillsammans i grupper.

• Måla inuti konturerna av snäckskal i pastellfärger som sträcker sig från rosa till persika mullvad. Ljus apelsiner och ljusblå färg även kommer att fungera. Studera bilder av snäckskal för fler idéer. Måla några snäckskal en ljus vit eller matt grå på utsidan och en mjuk pastellfärger i centrum.

• Blanda två färger genom att måla dem på väggen och med hjälp av en torr borste för att gnugga två färger tillsammans på den linje där de möts. Skapa denna effekt medan färgen fortfarande är våt.

• Lägg till information såsom palmblad, virvlar av blått i vattnet och stranden grejor som solglasögon och drycker med paraplyer.


Relaterade artiklar