Hur man gör trä Automatisk-Pistol Grips

January 16

Hur man gör trä Automatisk-Pistol Grips


Pistol grepp tål en hel del slitage. Dessa tunna remsor ger en kudde mellan din hand och metallen i en pistol. Bränning ditt vapen skapar friktion mellan handen och handtagen, klädd i en liten mängd av materialet undan med varje skott. Kast med din pistol kommer så småningom att slitas ut och behöver bytas ut. Du kan göra nya grepp med hög kvalitet trä som kommer att pågå i tusentals skott.

Instruktioner

• Placera pistol på en plan yta. Täck gripområdet av pistolen med en bit ritpapper. Spåra konturerna av greppområdet på pappret med penna. Markera platsen på greppet där fästskruven kommer att gå igenom greppet.

• Placera papper på en av de trä stavarna. Lyft papper och rita konturerna på träet. Lägg ned papperet för att kontrollera dina framsteg; lyfta och fortsätta markera dina linjer lite i taget. Glöm inte att markera platsen för fästskruvhålet på träet.

• Sätt i en kapskiva bit in roterande verktyg. Skär längs konturen på träet med spinnrocken. Byt kapskiva med sliphjul och jämna ut kanterna på den kapade ved runt omkretsen på din körsbär lamell. Byt sliphjul med ¼-tums bit och borra ett hål genom skogen där din markering visar fästskruven.

• Ta bort borr och sätt gravyr bit in roterande verktyg. Gravera ett rutmönster på ytan av greppet med roterande verktyg. Gör linjerna i mönstret 1/8 av en tum isär och 1/16 av en tum djup för att ge grepp textur och minska sannolikheten för slirning.

• Täck baksidan av trä med epoxilim; set trä på pistol på rätt plats. Placera en droppe epoxi i fästskruvhålet. Sätt i skruven i hålet och dra åt med en skruvmejsel. Låt en timme för epoxin härda innan du upprepar proceduren på motsatt sida av pistolen för att slutföra greppet.


Relaterade artiklar