DIY Garden Plan för en enkel Swing

July 16

DIY Garden Plan för en enkel Swing


Gungor är roligt för alla åldrar. För de unga de är det näst bästa att flyga. För äldre människor de ofta påminna dem om enklare tider. Att ha en gunga i din trädgård eller trädgård ger en känsla av lekfullhet. Om byggd av tillräckligt tunga material din sving kan avnjutas av både barn och vuxna. Var noga med att välja virke och linor som är starka nog att bära lasten och testa din sving ordentligt innan så att gästerna kan spela på den för att se till att det är säkert.

Instruktioner

• Klipp din sving säte från en bit 2-av-10 tum tall. Välj en pjäs som är fri från kvistar, sprickor och splittringar. Skär svingen 19 inches bred, vilket lämnar standardbredden av en stolsits mellan repen.

• Borra rep hål i de fyra hörnen på din sving med en 1-tums spadskäret och borr. Markera en punkt 1 tum in från varje hörn längs långsidorna och en annan punkt 1 tum in från varje hörn längs kortsidorna. Placera en snabb torg uppradade med vart och ett av dessa märken och dra en 1-tums lång rad längs den mot mitten av din plats. Du kommer att sluta med 1-tums rutor i varje hörn av din plats. Borra dina hål på insidan hörnet av varje kvadrat.

• Ställ din plats ombord på en nivå och hållbar yta med det område du tänker borra genom att hänga ut över kanten med utrymme under. Kläm den till en plan yta med en C-klämma. Placera toppen av lite på insidan hörnet av torget och starta borren. Tryck lätt för att hålla lite från att gå över ytan och borra hela vägen genom styrelsen. Tvinga inte biten genom baksidan, för att förhindra splittring. Sand sätet styrelsen noggrant.

• Utse en långsida av sätet styrelsen som framsidan. Märk den med en penna. Kör ett 1-tums rep, 10 till 12 fot lång, genom hålen i svängsätet på ena sidan. Kör genom den bakre hålet uppifrån, under stolen styrelsen och säkerhetskopiera genom det främre hålet. Bind detta tillbaka till den ursprungliga rep från en triangel ovanför sätet styrelsen. Knyt den i en fast dubbelknut 6 inches ovanför sätet. Upprepa repet gängning och binda processen på den motsatta sidan.

• Knyt rep till en kraftig trädgren, 4 inches tjock eller mer, 8 till 10 fot över marken. Sprid repen isär för att 20 inches för att hjälpa stadig swing. Använd en liten nivå på swing sätet för att bestämma när repen är ännu. Linda dem runt grenen en hel wrap och slips säkert med en fast dubbel överhandsknop.


Relaterade artiklar