Hur fixar jag en Bushnell Trail Camera kod?

November 16Bushnell digitala spår kameror används för att fånga stillbilder och video spel och djurliv. Sensorer på kamerorna upptäcka spelaktivitet, och kameran registrerar att aktiviteten på ett SD (Secure Digital) minneskort. Bushnell trail kameror en fabriks bestämd pass kod funktion som kan ändras till en egen kod. Problem med koderna kan inkludera kameran inte acceptera standardkoden eller din egen kod.

Instruktioner

• Återställ kameran genom att ta bort och sedan sätta in batterierna i kameran. Slå sedan på strömmen med strömbrytaren. Kameran återställer sig själv och displayen visar fyra streck på skärmen. Momentant strecken kommer att vända sig till "HHHH".

• Ange den fabriksinställda koden för "0000." En felaktig pass kod kommer att markeras med texten "ERRO." Försök steg 1 igen om passet koden inte kommer att fungera. Försök att gissa på en kod som du kanske redan har ställt in.

• Identifiera serienummer enheten om du inte kan få kameran att acceptera koden eller om du har glömt din egen kod. Sedan ringa Bushnell kundtjänst (se Resurser) och tryck på "Alternativ 2" på huvudmenyn. Operatören kommer att be dig att förse serienumret, och kommer då att underlätta återställning av lösenord. I vissa fall kameran kommer att behöva sändas till en reparatör.


Relaterade artiklar