Lätt gåvor som barn kan ringa och Sy till jul

November 9Göra hemgjorda julklappar är ett enkelt sätt för barnen att lära sig grundläggande sömnad färdigheter såsom fålla, sy på en knapp eller sy en söm. De kan göra en-of-a-kind presenter till familj och vänner till jul som inte kommer att bryta sina budgetar. Raid kvarlevan bin på tyg butiker för material för mindre gåvor. Medan en symaskin gör snabbt arbete av sy sömmar, enkla gåvor kräver bara nål, tråd och sax.

Förkläde

Huruvida en grill förkläde för pappa eller en praktisk förkläde för en syster som gillar att baka, fungerar ett förkläde upp snabbt. Du kan köpa förtryckta tygpaneler att klippa ut och fästa band, eller använd en ruta av tyg för rampen kjol, en annan för de bästa och tygremsor för band. Dekorera med färg eller järn-on applikationer.

Örngott

Sy två rektanglar och kvadrater av tyg tillsammans på tre sidor. Fålla en kortsida. Dekorera med spets, rickrack eller kontrasterande tyg. Du kan sy örngott för syskon och vänner. Välj tyg i mottagarens favorit färger, julfärger eller tema till en hobby eller favoritaktivitet, såsom flygplan eller en sport tema.

Dospåsar

Gör mini örngott och fylla dem med potpurri eller torkad lavendel eller rosor. Tie avslutades med band för påsar till doft linneskåp och lådor byrå. Du kan ge påsar till lärare eller kvinnliga släktingar.

Filt

Sömmen samman två stora bitar av fleece för att göra en filt för gos upp framför TV-apparaten. Eller ge en till en släkting som äger en hund att använda för att hålla djurhår från möbler eller en bilbarnstol. Du kan fålla kanter fransar dem med en sax.

Pet Toy

Glöm inte husdjur. Klipp ut två ben former, sy ihop dem och sånt hårt med bomullsvadd för en hund tugga leksak. Eller sy en mus form av filt och sånt med kattmynta på din favorit kattunge.


Relaterade artiklar