Sockerbit Castle Projekt

September 16

Sockerbit Castle Projekt


Ett slott är en bostad plats omgiven av stenmurar. Under tider av problem, skyddad det folk och skyddade dem från inkräktare. Bygg en sockerbit slott med dina barn som ett projekt, eller hjälpa dem att skapa ett socker slott som en skola diorama. Sockerbitar är ett utmärkt byggnadsenheten som är säkra att hantera, och det ger dina barn en chans att utöva sin kreativitet.

Supplies

De byggmaterial som är nödvändiga för ett slott är övervägande konfektyr, vilket gör dem säkra för små barn som rutinmässigt sätter sina fingrar i munnen. Sockerbitar är huvudbyggstenen i slottet, och de är cementerade på plats med små klickar av isbildning. Använd ett papper plattan för att ge slottet en bas, eller skära ut en stor bit av tjock kartong för att ge din sockerbit slott med ett landskap.

Planering

En sockerbit slott kan bestå av flera torn och en omgivande vägg. Titta på bilder av verkliga slott med dina barn och överväga hur man bäst gör din egen sockerbit slott liknar de som du ser. Bygg inifrån gå ut så att dina händer inte kommer att slå över någon av de torn som du har satt ihop tidigare.

Byggnad

Applicera en liten bit av isbildning till botten av varje sockerbit och använda den för att limma sockerbiten på plats. Du kan stapla kuber ovanpå varandra, eller så kan du välja att interlace ordningen på kuber, skapa en titt mer som tegelstenar. Lämna ett litet utrymme mellan varje kub för att spara på byggmaterial. Lämna ett mellanrum mellan varje av de sockerbitar på väggen för att skapa den taggiga utseende tinnar.

Dekorationer

Efter att konstruera sockerbit slottet, det finns många sätt att dekorera den. Lägg gummy fladdermöss på väggarna eller göra små flaggor av kraftigare papper och tandpetare att hänga från bröstvärnet. Om du har kvar ett utrymme i mitten av din sockerbit slott, kan du placera en ljuslykta ljus i en liten skål där, upplysande ditt slott inifrån.


Relaterade artiklar