Hur man skriver ett brev till VFS för en indisk visum

February 5VFS är ett företag som arbetar tillsammans med den amerikanska ambassaden och konsulat. Stationerad i Indien, behandla de visumansökningar för personer från Indien. När din ansökan och underlag är i ordning, måste du skriva ett personligt brev till VFS. Även om detta kan verka som en svår uppgift, är det lätt om du dela upp det i hanterbara steg.

Instruktioner

• Använd blocket formella. I detta affärsbrev stil, börjar all text flush-vänster. I stället för att dra in, lämna en tom rad mellan varje del av brevet: returadress, datum, inne adress, hälsning, kropp av brevet och stängning.

• Skriv ditt brev på brevpapper, om möjligt. Brev bidrar till att skapa ett gott intryck på VFS som det ger trovärdighet till din visumansökan och visar att du har ett företag att återvända till. Om du inte har brev, skriv in din retur postadress så VFS vet vart du ska skicka korrespondens.

• Hoppa över en rad och ange datum och sedan insidan adress. Insidan adressen är VFS kontoret närmast dig. Kontrollera med den amerikanska ambassaden eller VFS hemsida om du är osäker på adressen.

• Använd hälsningen "Till den det berör:". Notera att hälsningen följs av ett kolon.

• Var direkt. Stat som du ansöker om visum till Förenta staterna och namnge kategori. Det kan vara att besöka, studera, arbeta, gå familj eller transitering. Upprätthålla en affärs ton hela tiden och hålla oss till fakta i ditt brev till VFS.

• Lista dina underlag i kroppen av ditt brev. Beroende på vilken typ av visum du söker - använd ansökningsblanketten som en riktlinje - nämna varje objekt i ditt följebrev. Om du ansöker om ett besöksvisum, se till att en kopia av returbiljett är ansluten. En studentvisum kräver att du har ett brev från läroanstalten och kontoutdrag för att bevisa att du kan försörja dig under studietiden i Amerika.

• Summera att du har uppfyllt viseringskraven i det avslutande stycket i Ert brev. Nämn att om ytterligare information krävs att du kommer att vara glad att leverera det. Ge VFS med ditt telefonnummer och e-postadress.

• Stäng brevet med "Med vänliga hälsningar" eller "Med vänlig hälsning". Observera att det finns ett kommatecken efter stängning. Lämna tre tomma utrymmen för din signatur och skriv in ditt namn.


Relaterade artiklar