Stair Räcke Design

February 6

Stair Räcke Design


Det finns en mängd olika trappor räcken att tänka på när du installerar en i ditt hem. Säkerheten är alltid den största oro när du sätter en trappa räcke, men inredningen är också viktigt. Bedöm din budget och dina snickeri färdigheter, och avgöra om du vill bifoga din egen räcke eller anlita en entreprenör för att göra det. Överväga Sedan många alternativ som du har.

Material

Det finns många alternativ för trappa räcke mönster; den vanligare är gjorda av trä, smide eller rostfritt stål. Det finns mer unika mönster, såsom glas räcke. Själva järnvägs du förstå är trä, men i stället för ståndare är stora svängda eller raka bitar av okrossbart glas. Dessa gör det möjligt för människor att se våningar ovanför och nedanför.

Balasiner

Ståndare är en betydande del av trappjärnvägsdesign. Stilen på trappan utförs vanligtvis mer av ståndare än räcket själv. De kan vara utilitaristisk eller utsmyckade. Vissa trä ståndare är intrikat handsnidade. En specialist bör installera smidesjärn trappräcke. Balasiner stödja ledstång, hindrar dig från att falla igenom.

Designs

Unik matchning av ståndare och räcken gör ofta den mest tilltalande design. En ek räcke och trappa flankerad av detaljerade smidesjärn trappräcke är en fantastisk kontrast som är snygg och funktionell. Samtida hem har ofta rostfritt ståndare med eleganta trä räcken målade svart eller vitt. Den rena, fräscha utseende till dessa räcken smälter in perfekt med minimalistisk modern inredning. Alla trappa räcken av massivt trä kommer att öka värdet på hemmet, som möjligheten att måla eller bets det medför avsevärda mångsidighet.


Relaterade artiklar