Gåvor för 10-åriga flickor

September 17

Gåvor för 10-åriga flickor


Preteens tror oftast att de är för gamla för att få barnsliga gåvor. De gåvor som en 10-årig flicka som används för att vilja, såsom dockor och uppstoppade djur, kan nu tyckas osofistikerade. Köp en tankeväckande gåva genom att lyssna på flickan talar om hennes intressen. När flickan avslöjar hennes favorit hobby eller aktivitet, har du en ledtråd som kan hjälpa dig att köpa rätt present.

Workshops och klasser

Anmäl dig 10-årig flicka för en workshop eller en klass, såsom konst klasser med en välkänd lokal konstnär. Andra idéer för klasser inkluderar kreativt skrivande, skådespeleri och modellering. Athletic klasser, såsom gymnastik och tennis, är bra för att främja flickans hälsa. Forskning läraren genom att be om referenser, såsom utbildning och utmärkelser. Direkt flickan i en klass med de bästa lokala lärare som du kan hitta.

Magazine Abonnemang

En tidningsprenumeration kan stödja aktieägarintresset flickan samt spara sina pengar på butiken priset. Vissa preteens som är intresserade av att trender skulle uppskatta en prenumeration på en tonåring skönhet tidningen. Lyssna på de intressen som flickan att köpa rätt tidningsprenumeration. Till exempel kan en tjej som har professionella ambitioner njuta av en tidskrift om entreprenörskap eller företag. En matlagning tidningen kan utbilda en tjej som är en amatör kock.

Presentkort

Även presentkort är typiskt för vissa butiker kan du också ge en personlig presentkort från ett kreditkortsföretag. Vissa kreditkortsföretag tillåter dig att ladda upp ett foto och personifiera kortet med mottagarens namn. Presentkortet kan förses med ett kort meddelande liksom. En annan idé är att ge en galleria presentkort som fungerar på någon butik i gallerian. En presentkort är fördelaktigt eftersom det kan lära flickan ekonomiskt ansvar.

Kläder

Tio-åriga flickor njuta typiskt emot nya kläder, i synnerhet om de tror att deras gamla kläder ser för barnslig. De kläder som du köper bör vara lämplig för flickans ålder. Till exempel bör kjolar vanligtvis inte vara kortare än fingerlängd. Dessutom köper tröjor som knappt visar flickans nyckelbenet. De klädesplagg ska se sofistikerad men ungdomlig samtidigt. En annan idé är att ta flickan på en shoppingrunda så hon kan hjälpa plocka ut objekt.


Relaterade artiklar