Hur man lägger in en ett öra huvud Stall på en häst

February 3

Hur man lägger in en ett öra huvud Stall på en häst


En öron headstalls fungera på samma sätt som headstalls med pannband. Bandet av läder eller nylon håller huvudlaget på hästen. Ett öra headstalls nåd huvuden av hästar ridning i västra discipliner engelsk stil bridles använder pannband för att hålla nosgrimma på tygeln. En öron headstalls tjäna en dekorativ funktion till Western Pleasure ryttare som silver smyckar vanligtvis bandet av läder.

Instruktioner

Set-up Bridle

• Obundet eller skruva (beror på träns) den cheekpiece slingorna vid botten av huvudlaget. Sätt i toppen av den bit in i varje loop. Säkra med band eller skruvar.

• Knyt eller skruva öglorna på slutet av tyglarna. In undersidan av skaftet - botten av bit utanför munnen löper längs hästens kind - in i öglorna. Fäst dem med band eller skruvar.

• Se till att bit lägger ordentligt. Om det är en Bett, bör det böjas mot himlen. Shanks, är att den nedre halvan av klämkäftstycke, vinkel något mot hästen.

Sätta på head

• Ta tag i övre delen av huvudlaget med höger hand. Örat stycket är vänd bort från hästen. Sätt vänster hand på botten av lite.

• Sätt biten normalt med tummen för att uppmuntra hästen att öppna munnen. Hästar har ett gap mellan tänderna där biten ligger bekvämt i hästens mun.

• Ta med din högra hand över hästens huvud tills bandet som sträcker sig från ena sidan av lite andra vilar bakom hästens öron. Justera öronsnäcka.


Relaterade artiklar