DIY heta tonåring mode

January 15

DIY heta tonåring mode


Återstående i nivå med dagens trender kan vara svårt för någon fashionista, men med gör-det-själv-idéer, kan någon tonåring klippa hennes skolsalar med samma utseende som banan. Med rätt material och vilja att anpassa sig och att lägga detalj redan ägda kläder och accessoarer, kan poster inom garderoben gå från lumpen chic. Sådana gör-det-själv-trender tar inte mycket tid, men kräver tålamod och engagemang för mode. Det är ganska lätt att skapa DIY heta teen mode.

Instruktioner

• Höj eller tappa hemlines att bota alla klänning och kjol längd oro. Titta på banor för att se de senaste längder och stilar. Har antingen själv eller en professionell sömmerska mäta och ändra fållar dina gamla kjolar och klänningar. Detta kan ha en iögonfallande effekt medan ladylike längd bibehålls. Det är viktigt att se till att din nya fållen håller med din kropp typ, inte avslöja för mycket om förkortas. För längre längder, överväga att lägga ett extra hem till vissa delar eller söka igenom din vänner kläder eller din mammas garderob för dessa återvunna trender.

• Gör en fashion-forward haklapp halsband genom att ansluta flera kedjor med en tång och hoppa ringar. Se dessa är av varierande längd, alla ansluter till huvud och längsta kedjan. Mät halsbandet se till att det kommer att passa runt halsen och anslut den med karbinhake. Använd tången och hoppa ringar för att lägga på tillägg och hängen, ger halsbandet mer i detalj.

• Dekorera befintliga tees på nolltid med lite tyg lim och dekorationer av ditt val. Välj helt enkelt en tom T-shirt och tillval som du vill använda. Objekt kan vara allt från tvättmaskiner till strass till band. Lägg en bit kartong innanför skjortan, skapar en utskärning ligga inom. Detta ger ett skikt mellan fram- och baksidan av skjortan, se till att det inte kommer att hålla ihop. Ta en penna och skapa ett mönster på tee. Använd tyg lim för att tillämpa dekorationer och låt vila.

• Skapa en färgstark och detaljerad balett platt följer samma process av T-shirt. Välj bara de önskade ska tillämpas material och en befintlig par försiktigt slitna lägenheter. Ta en limpistol och tillämpa de önskade materialen till tån på platta. Denna enkel justering kan förändra utseendet på skorna. De mest populära idéer inkluderar att lägga faux blommor, strass eller små bågar.

• Uppdatera och stanna kvar på trenden med det senaste modet genom att lägga till din tillbehör garderob. Mer populärt än någonsin, och enkelt att göra är uttalande hårband och hårspännen. Köp en uppsättning av vanliga, bekväma pannband samt generiska hårspännen. Köp antingen redan utsmyckade patchar eller lägga till egna uppgifter med knappar, fjädrar och lister. Bara ta de önskade dekorationer och lägg till pannband eller hårspänne med en limpistol. Lägga till mer är aldrig en överdrift med tanke på de överdrivna utseende av mode landningsbanor.


Relaterade artiklar