Italienska Cypress Vintergröna träd

June 22

Italienska Cypress Vintergröna träd


Italienska cypresser finns en mängd olika vintergröna som ger en distinkt, smal form som ofta används för att accent hem och trädgårdar. Bladen på italienska cypress är mörkgrön året runt och ger en ständig källa till färg till trädgården. Italienska cypresser har ofta kompakt, tät vegetation som ger en stark arkitektonisk accent i en trädgård. Många sorter av italienska cypress vintergröna träd växer bäst i full sol och har förmågan att tolerera torka och ett brett utbud av jordar.

Italienska Cypress Glauca (Cupressus sempervirens 'Glauca')

Italienska cypress Glauca (Cupressus sempervirens 'Glauca ") finns en mängd olika italienska cypress vintergröna träd som har en måttlig tillväxttakt. Den växer 25 till 40 fot lång och har en maximal bredd på 3 fötter. Italienska cypress Glauca är känd för sin kolonn krona form och horisontellt sprider grenar. Den blå-till-gröna blad på Glauca är skala liknande och den tunna kvistar som är brun till grå till färgen. Italienska cypress Glauca växer bäst i full sol och väldränerad jord. Hardy, tål det torka och tål lera, lerig och sandig jord sorter.

Italienska Cypress Totem (Cupressus sempervirens 'Totem')

Italienska cypress Totem (Cupressus sempervirens 'Totem'), även kallad penna cypress, är en evergreen italiensk cypress träd sort som har en kompakt vana och pelarform. Det har en medeltillväxttakt och växer upp till 40 fot i höjd och 8 fot bred. Pencil cypress är känd för sina upprätt, slanka form och uppstigande grenar. Pencil cypress producerar mörkgröna, fjällande blad och används ofta som en accent växt som odlas ensamma eller i grupp. Pencil cypress växer bäst i full sol och väldränerad, sur till alkalisk jord. Mångsidig, de tål ett brett spektrum av jord sorter, bland annat, kalkhaltig, lerig, sandig och lerjordar.

Italienska Cypress Swane Golden (Cupressus sempervirens 'Swane Golden)

Italienska cypress Swane Golden (Cupressus sempervirens 'Swane Golden ") är ett barrträd vintergröna träd som har en långsam tillväxt och kolonn, smal växtsätt. Den växer 15 till 20 fot lång och 2 till 3 fot bred och som en vintergröna, ger året intresse för landskapet. Swane Golden funktioner gul-färgad bladverk som skapar en levande tillägg till landskapet. Hardy, är det rådjur resistent och en gång etablerade kräver lite vattning. Swane Golden växer bäst i full sol och väldränerad jord.


Relaterade artiklar