Så att välja rätt glas ramar för ditt ansikte

May 16

Så att välja rätt glas ramar för ditt ansikte


Det är viktigt att välja rätt form av glasögon för ditt ansikte. Glasögon finns i alla typer av olika ram former och färger som syftar till att matcha ditt ansikte.

Instruktioner

• Hitta ett stort urval av glasramar för ditt ansikte på en glasögon specialitet butik. Dessa butiker kan ofta hittas i köpcentra och torg shopping.

• Visa ditt ansikte i spegeln och ta del av den form. Välj glasramar som kontrasterar ditt ansikte form. Om du har ett runt ansikte bör du försöka på smala glasramar. Om du har en oval ansikte bör du försöka på valnöt-formade ramar. Om du har en avlånga ansikte bör du försöka på ramar som har mer djup än bredd. Om du har en liten panna och stora kinder bör du försöka på färgglada ramar som drar uppmärksamhet till den övre tredjedelen av ansiktet.

• Matcha ansiktet hudfärg med en matchande ton ram. Tone uttrycks genom att använda orden cool och varm. Om du har en kall ton i ansiktet bestående av blå eller rosa undertoner, valde en ram som är svart eller blå. Om du har en varm ton i ansiktet bestående av gula undertoner, valde en ram som är off-vitt eller brunt.

• Prova på glasramar baserade på formen och färgen på ditt ansikte. Visa val i en spegel och överväga att be yttrande från en vän av en nära anhörig.

• Bestäm din budget. Välj glasramar för ansiktet som matchar ditt ansikte och din budget.


Relaterade artiklar