Hur man installerar en trappa räcke

March 17

Hur man installerar en trappa räcke


Installera en trappa räcke ger din trappa ett nytt utseende, men också förhindrar fall och hjälper till att klättra trapporna. De installeras längs trapp väggar för att tillhandahålla stöd utöver stöd av en trappa ledstång. Metal - inklusive aluminium, smidesjärn, stål och mässing - och trä är vanliga material för trappräcken. Villaägare kan köpa färdigskurna och färdiga räcken eller de kan skära och avsluta rälsen för att matcha deras hem inredning. Stair räcken och hårdvara finns att köpa på de flesta byggvaruhus eller lumberyards.

Instruktioner

• Mät från Kant enligt den övre trapp till Kant enligt botten trappa med ett måttband och lägg två fötter. Denna metod kommer att ge dig längden på ledstången material som behövs. Förläng skenan förbi toppen och botten om möjligt så att du kan ta tag i järnvägs förr och har bättre balans när klättring eller fallande trapporna.

• Hitta väggreglar med en elektronisk regeldetektor; trappa skenor måste fästas träet inramning bakom väggmaterial för att stödja vikt. Markera varje tapp med en remsa av låg klibb vidhäftande maskeringstejp.

• Mät 34 till 38 inches över framkanten av den övre och nedre trappkanten och markera med en blyertspenna. Denna mätning är den allmänna höjd trappor räcken; Kontrollera lokala byggnormer för trappjärnvägshöjdkrav i ditt område.

• Skär en 45-graders mitra 3 inches från ena änden av trapp järnväg och vila den kapade änden på golvet längst ned i trappan; spara snittet stycke för senare användning. Den vinklade snitt vänd in mot väggen. Utöka trappa järnväg några inches förbi sista stud längst ned i trappan så att du kan lägga till en ledstång konsolen under det.

• Märk toppen av ledstången några inches förbi framkanten Kant enligt den övre trappa. Skär en 45-graders mitra på den markerade slutet; den 45-graders snitt bör gå i motsatt riktning mot den föregående skuren. Spara snittet lappar för att använda senare.

• Rikta upp i trappan skena med höjden märket. Har en andra person hålla trappa räcke upptill och markera undersidan av räcket på stud bandmarkeringar.

• Center en trappa järnväg fäste på tappen närmast toppen trappa; rikta in ovansidan av konsolen med märket från undersidan av skenan. Håll konsolen på plats, markera väggen genom skruvhål med en blyertspenna.

• Förborra pilothålen trappa järnväg fäste med en borrmaskin och borr; borrkronan storlek beror på storleken av fästets skruvar.

• Montera trappskenkonsolen. Kör in skruvarna i väggreglar med en skruvmejsel; med hjälp av en borrmaskin snäpper skruvhuvuden utanför.

• Upprepa steg 8 till 10 för att installera nedersta trappsteget skenkonsolen och sedan mitten skenkonsolen. Mark och förborra pilothålen fäste och köra skruvarna in med en skruvmejsel.

• Montera ledstången till konsolerna med U-formad trappa järnväg fäste hårdvara och titta ner ledstången för att säkerställa järnvägs är rak.

• Montera mellan parentes, om så önskas, steg 8 upprepa genom 10 och installera den U-formade skenkonsolen hårdvara till trapp järnväg. Mellan parentes är valfria, men ge ytterligare stöd mellan den övre, mellersta och nedre konsoler.

• Mät korta avkastning på ändarna av trappa järnväg, lägga 1/16 tum för att möjliggöra järnvägs böjning, och skär dem på geringssåg. Mät från den långa punkten i 45-graders vinkel på trapp järnväg; de 45-graders vinklad nedskärningar för korta avkastning måste matcha upp med snitten 45-graders på ändarna av skenan så att avkastningen kan ansluta från skenan mot väggen.

• Fäst korta återgår till toppen och botten av trapphuset med trälim och 4d avsluta naglar. Kör naglarna in med en trim hammare knacka försiktigt för att undvika skador på järnväg, fördjupningen spikhuvuden med en spik set; förborrning 1/16 tum hål i båda bitar kan göra det lättare att driva spikarna.


Relaterade artiklar