Hur man håller pizza varmt

March 14

Hur man håller pizza varmt


Pizza har förlängts från sina italienska rötter för att snabbt ta tag som en stapelvara i nordamerikanska kulturen. Som en mycket anpassningsbar mat är pizza ett populärt val för familjer, studenter och de från alla bakgrunder. Det är vanligtvis bara ett problem med pizza - hur man håller den varm när du dela det med andra.

Instruktioner

• Sänk temperaturen i ugnen. Oavsett om du laga din egen pizza eller har det levererats, kan du hålla den varm genom att placera den tillbaka i ugnen. Först se till att ugnen är inställd på sin lägsta inställning så att din pizza inte kommer att bränna eller mörkare. Kontrollera på pizza ofta och om du märker att det är mörkare, dra ut den ur ugnen. Du kan också placera din pizza i ugnen i några minuter då och då för att hålla den varm.

• Placera pizza i en isolerad väska. Köpa en isolerad pizza påse som liknar en pizza leverans personen bär är en av dina bästa alternativen för att hålla en pizza varm. Dessa påsar är speciellt framtagen för pizza form och storlek. Påsarna är också kantad med särskild isolering för att hålla värmen.

• Håll din pizza på en värmeplatta. En kokplatta används speciellt för att hålla maten varm utan matlagning det ytterligare. Turning en värmeplatta till en låg inställning och placera pizza på en kastrull ovanpå apparaten kommer att hålla den varm. Se till att du lyfter pizza med en spatel regelbundet för att kontrollera undersidan av jordskorpan för att undvika missfärgning.

• Sätt din pizza under en lampa. Med hjälp av en skrivbordslampa som du lysa på din pizza kan hjälpa till att hålla det varmt, samt en värmelampa. Kom dock ihåg att om rutan eller pizza blir för varm under lampan, kan det vara i riskzonen för att fånga brand. Undvik detta genom att hålla ett vakande öga på pizza när det är under en lampa.


Relaterade artiklar